Y-Tiimi Oy, Ylikiiminki

Y-Tiimi Oy
Ahmasjärventie 16
91300 Ylikiiminki - Oulu
Pohjois-Pohjanmaa
Vahvistettu merkintä, päivitetty aikaisemmin kuin 6 kuukautta sitten

Viralliset yritystiedot

ALV nro
04238710

Kuvaus

Y-Tiimi Oy on moniosaaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisesti pintakäsittely-, pinnoitus- ja rakennusalan palveluja: uretaanieristystä ruiskuttamalla, polyurea pinnoitusta, raepuhallusta, märkä-, korkeapaine- ja kammiomaalausta, rakennusurakointia ja alihankintatöitä. Valmistamme ja myymme KARE Kaappari -lumenpudotuslaitetta.


Yrityskuvaus
Y-Tiimin toimialana on uretaanieristystä ruiskuttamalla, polyurea pinnoitusta, raepuhallusta, märkä- ja korkeapainemaalausta, rakennusurakointia ja alihankitatöitä. Tuotantolinjamme mahdollistavat tuotteiden käsittelyn pienistä esinestä aina merikontteihin saakka. Palvelemme niin teollisuutta, pienempiä yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin.
Y-Tiimi on moniosaaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaista pinnoitus- ja rakennusalan palveluja, uusinta teknologiaa hyväksi käyttäen. Käytössämme on kolme vierekkäistä teollisuustilaa, jotka on jaettu tuotantolinjoittain.
Olemme mielellämme mukana kehittämässä asiakkaan toivomaa tuotetta.
Olemme myös KAREKaappari - lumenpudotuslaitteen valmistaja ja myyjä.
Hakusanat
Rakennusurakointi, Eristäminen, Pinnoitus, Alihankintatyöt, Polyuretaani, Märkämaalaus, Raepuhallus, Maalaus, Korkeapainemaalaus, Rakennusalan Palveluja, Pintakäsittelypalvelut, Kammiomaalaus, Kare Kaappari, Lumen Pudottaminen Katolta, Lumenpudotuslaite, Polyurea Pinnoitus, Uretaanieristystä Ruiskuttamalla, Uretointi
Puhutut kielet
Suomi, Englanti
Lataa kuvia

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Y-Tiimi Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Y-Tiimi Oy

Facebook