Voidis Oy, Tampere

Vahvistettu merkintä, päivitetty 19.8.2020

Viralliset yritystiedot

Y-tunnus
2335800-5

Kuvaus

Kokonaisvaltaiset äänihyvinvointipalvelut VoiceWell(tm)-keskuksessa Tampereella. Olen Kirsti “Kicka” Leppänen, VoiceWell(tm)-menetelmän kehittäjä ja kouluttaja (Kirsi Vaalion/Uusimaa kanssa). Toimin VoiceWell-hoitajana (koulutettu hieroja) ja logonomina VoiceWell-keskuksessa Tampereella.
VoiceWell-hoito on täsmähoitoa ääni-, hengitys- ja purentaongelmiin, ja tarvittaessa huomioidaan esim. lantiosta tai käsistä tulevat jännitykset ja asentomuutokset.
Väitöstutkimuksen aihe käsittelee äänihyvinvointitoimia erityisesti naisopettajilla.Tilauksesta vierailen eri paikkakunnilla luennoimassa, kouluttamassa ja hoitamassa äänen ja kehonhuoltoon liittyvistä aiheista.


Yrityskuvaus
Olen Kirsti “Kicka” Leppänen, VoiceWell(tm)-menetelmän kehittäjä ja kouluttaja (Kirsi Vaalion/Uusimaa kanssa). Yrittäjänä ja koulutettuna hierojana olen toiminut vuodesta 1997 lähtien ja Voice Massage -terapeuttina 14 vuotta. Käytännön kokemuksesta työni on kehittynyt VoiceWell™-menetelmäksi, joka avaa mahdollisuuksia laaja-alaisemmin hyödyntää omaa osaamistani koulutuksen, tutkimuksen, ohjauksen ja/tai hoidon keinoin. Kokonaisvaltaiset äänhyvinvointipalvelut VoiceWell-keskuksessa Tampereella. Toimin VoiceWell-hoitajana ja logonomina VoiceWell-keskuksessa Tampereella. VoiceWell-hoito on täsmähoitoa ääni-, hengitys- ja purentaongelmiin, ja tarvittaessa huomioidaan esim.
lantiosta tai käsistä tulevat jännitykset ja asentomuutokset. Väitöstutkimuksen aihe käsittelee äänihyvinvointitoimia erityisesti naisopettajilla.Tilauksesta vierailen eri paikkakunnilla luennoimassa, kouluttamassa ja hoitamassa äänen ja kehonhuoltoon liittyvistä aiheista. Äänitreeni on henkilökohtaista ohjausta puheääntä työkseen käyttäville; esim. opettajille, lastentarhassa työskenteleville sekä puhelimessa, päätetyössä että asiakaspalvelussa työskenteleville henkilöille. Koulutus sisältää tietoa äänifysiologiasta, ääniharjoitusten tavoitteena on löytää itselle terve ja hyvä ääni ja antaa äänenhuoltoon liittyvää neuvontaa.
Rentoutus- ja äänenkäyttökursseja pienryhmille ja työyhteisöille (seurakunnat, opettajat, yritykset, oppilaitokset jne, ). Rentoutta ääneen ja ilmaisuun koulutus räätälöidään erilaisille äänenkäyttäjille tilaajan tarpeiden mukaan. Esimerkiksi se voidaan toteuttaa kahden tunnin mittaisesta kokopäivän kestäväksi koulutukseksi tai useamman kerran koulutussarjaksi. Koulutuksia teen myös yhteistyössä laulunopettajien ja muiden ääniammattilaisten kanssa.
Hakusanat
Hieronta, Massage, Ääni, Puheterapia, Rentoutuminen, Lihas, Hoito, Ohjaus, Venyttely, Voice Massage, Neuvonta, Koulutus, Asiakaspalvelu, Jumppa, Orkesteri, Artisti, Käsittely, Laulaja, Kieli, Laulunopetus, Purenta, Ryhti, Voice, Hengitys, Keho, Kehonhuolto, Opettajat, Palautuminen, Laulunopettaja, Purentaongelmat, Well, Soittaja, Rentous, Manuaalinen Hoito, Puhallinsoittaja, Rytmimusiikki, Voicewell, Äänihäiriö, Asento, Faskia, Kurkunpää, Kouluttajat, Leukanivel, Voice Well, Artikulaatio, Klassinen Laulu, Papit, Refluksi, Sidekudos, Kehohuolto, Larynx, Lastentarhanopettajat, Äänen Väsyminen, Äänikurssi, Kanttorit, Luennoitisjat, Popjazz, Äänen Kireys, Äänenharjoittaminen, Äänihyvinvointi, Ääniongelmat, Äänitreeni
Kategoriat
Koulutusta ja koulutuspalveluja
Voidis Oy on listattu seuraavissa kategorioissa:

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Voidis Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Voidis Oy

Facebook

Samanlaiset lähellä olevat liikkeet

 1. Kyttälänkatu 6
  33100  Tampere
  03 2136800
 2. Pinninkatu 53
  33100  Tampere
  03 3684748
 3. Yliopistonkatu 60
  33100  Tampere
  040 7219458
 4. FINLAYSONINKUJA 9
  33210  Tampere
  0400 586 444
 5. Aaltosenkatu 27-29
  33500  Tampere
  040 7693380
 6. LAPINTIE 9 B 19
  33100  Tampere
  044 5730237
 7. Kaikki samanlaiset yritykset karttanäkymänä.