Tiirismaan Peruskoulu, Lahti

Tiirismaan Peruskoulu
URSANKATU 4
15100 Lahti
Päijät-Häme
päivitetty aikaisemmin kuin 6 kuukautta sitten

Kuvaus

Tiirismaan peruskoulu sijaitsee Lahden keskustan tuntumassa rauhallisella paikalla Ursan kentän kupeessa. Koulussa on oppilaita n. 600, ja opettajia n. 50. Muu henkilökunta huolehtii siitä, että opiskeluympäristö on siisti ja toimiva.
Oppilashuolto työskentelee tehokkaasti ja pyrkii auttamaan opiskelijoita kaikissa ongelmissa. Vanhemmat osallistuvat eri yhdistysten toimintaan ja siten tukevat oppilaiden työskentelyä. Koulun toiminnassa taidepainotteisuus ja kansainvälisyys ovat vahvasti esillä. Englanninkieliset luokat ovat toimineet koulussamme vuodesta 2001, ja vieraskielinen opetus alkaa jo esikoulussa.
Valtakunnalliseen opetuksen kehittämiseen on koulumme osallistunut aktiivisesti. Tiirismaan koulu on onnellinen opiskelupaikka!


Hakusanat
Koulu, Peruskoulut, Koulut, Oppilaitos, Kouluja, Oppilaitokset, Kuvataide, Peruskouluja, Oppilaitoksia, Kuvataidetta, Musiikkiluokat, Kuvataiteet, Kuvataiteita, Musiikkiluokka, Musiikkiluokkia, Englanninkielinen Luokka, Englanninkieliset Luokat, Englanninkielisiä Luokkia
Lataa kuvia

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Tiirismaan Peruskoulu!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Tiirismaan Peruskoulu

Facebook
Twitter