Sky Lounge Torni, Rauma

Taivas täynnä tunnelmaa
päivitetty 13. helmikuuta 2020 Yext

Aukioloajat

perjantaipe
11:00 – 2:00
lauantaila
12:00 – 2:00
sunnuntaisu**
13:00 – 18:00
Laskiaissunnuntai saattaisi olla vaikutusta näihin aukioloaikoihin
maanantaimaSuljettu
tiistaiti
11:00 – 22:00
keskiviikkoke
11:00 – 22:00
torstaito
11:00 – 22:00
Nyt suljettu.
Avattu  2 h 57 min.
2 h 57 min

Kuvaus

Ravintola kaupungin kattojen yllä. Sky Lounge Torni sijaitsee Raumalla 67 metriä merenpinnan yläpuolella, josta avautuu upeat näkymät Vanhan Rauman ja meren suuntaan. Voit helposti ihailla maisemia sisätiloista tai ravintolaamme kiertävältä terassilta. Ravintola Tornissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja live-keikkoja, palvelemme asiakkaita myös ilta- ja yöaikaan. Tarjoilemme laadukkaan lounaan ja laajalta À la carte -listaltamme löydät herkulliset annokset iltamyöhään asti.
Tutustu ruokalistaan kotisivuillamme!Voit myös saapua nauttimaan pelkästä juomavalikoimastamme viihtyisään Lounge Baariin paraatipaikalla. Meillä näet huippu-urheilua livenä valkokankaalta, pelaat tiloista löytyviä seurapelejä tai voit halutessasi toivoa karaokekappaleita jukebox-palvelumme kautta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme täyttää toiveenne ruoka- ja juomapuolen osalta. Haluatko seurueellenne omaa rauhaa, oliko suunnitteilla yritystapaaminen tai koulutuspäivät? Tarjoamme huippuluokan juhlatilat ja kabinetit käyttöönne upean näköalan kera, haluamme myös varmistaa että sinun kokemuksesi meillä on täydellinen.
Tarjoamme keskitetyn myyntipalvelun, jossa pystyt asioimaan helposti ja vaivattomasti. Räätälöimme juuri tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Huippu näköalaa kannattaa tulla ihailemaan kauempaakin!Ota rohkeasti yhteyttä tai tule vierailulle! Myyntipalvelun tavoitat kotisivujemme kautta ja sähköisen käyntikortin löydät myös fonectan kanavista, voit myös jättää tarjouspyynnön kotisivujemme kautta!


Kategoriat
Ravintola

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Sky Lounge Torni!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Sky Lounge Torni

Facebook