Scandiarent/Autovuokraamo H.laurila Ky, Oulu

Vahvistettu merkintä, päivitetty 20. helmikuuta 2020

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella hallituksen asettamien koronavirusrajoitusten vuoksi.
tiistaiti
8:00 – 17:00
keskiviikkoke
8:00 – 17:00
torstaito
8:00 – 17:00
perjantaipe
8:00 – 17:00
Pitkäperjantai saattaa vaikuttaa näihin aukioloaikoihin
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
8:00 – 17:00
2. Pääsiäispäivä saattaa vaikuttaa näihin aukioloaikoihin
Nyt suljettu.
Avattu  12 h 29 min.
12 h 29 min

Kuvaus

Olemme PALVELEVA autovuokraamo Oulun Limingantullissa ja tarvittaessa toimitamme vuokra-auton sinulle haluamaasi paikkaan ja toimitus ei maksa juuri mitään, tiedustele! Kaikki autoluokat pienestä henkilöautosta isoon muuttokuorma-autoon, ja kaikki siltä väliltä. Myös Km-rajattomat autovuokraukset sekä Online varaukset Suomeen ja kaikkialle ulkomaille aina markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Toimistollemme pääsee erittäin kätevästi myös busseilla nro 1, 9, 19, 22.
TARJOUSAUTO VIIKONLOPUKSI ERIKOISHINTAAN Viikonlopun autoilu on nyt EDULLISEMPAA kuin uskotkaan. Saat uutta vastaavan auton allesi viikonlopun reissullesi erityisen edullisesti: ALK 87, 00 KOKO VIIKONLOPPU! Hinta sisältää: alv:n, 300 km ja 24-tunnin tiepalvelun. Auton voit noutaa perjantaina jo kello 14.00 ja palautus ma klo 09.00 VARAA HETI! AUTOJA RAJOITETUSTI. SOITA 08-3117000 tai lähetä email oulu@scandiarent.fi

Koe edullinen autovuokraus Oulussa - Vuokra-autojen lisäksi myös juuri sinun tarpeisiisi RÄÄTÄLÖITY leas


Yrityskuvaus
Asiakaslähtöisyys kumpuaa arvoista ja toimintafilosofiastamme. Haluamme toimia nopeasti, joustavasti ja luotettavasti. Kokemukseemme ja perinteisiin nojaava Super Service palvelu kattaa autovuokraustarpeet kaikkialla suomessa ja ulkomailla 30.000 koht. Pitkäjänteinen yksityisyrittäjyys, yhteishenki, eettisyys ja palveluhenkisyys ovat toimintamme perusta. Yli 60 vuotta jatkunut ammattimainen autovuokraustoiminta kertoo paljon.

Huolehdimme ympäristöstä. joten otamme kaikessa toiminnassa huomioon jatkuvan ja kestävän kehityksen. Autokalustomme edustaa uusinta, viimeisintä tekniikkaa, joka on taloudellisinta, turvallisinta ja vähäpäästöisintä.

Yrittäjyys ja ahkeruus luovat pohjan kannattavalle toiminnalle, kehittymiselle sekä mahdollistaa laadukkaat mutta edulliset palvelumme. Palvelutoimistoissamme työskentelee kautta maan paikkakunnan olot ja -palvelut parhaiten tuntevat työtekijät. Jos oma autosi kaipaa korjausta, esim. sijaisautoa vuokratessasi toimitamme tarvittaessa oman autosi sopivanhintaiseen korjaamoon. Tälläinen palvelu ulkopaikkakuntalaiselle, joka ei voi tietää kulloinkin sopivinta ja edullisinta korjaustapaa tai -paikkaa voi säästää sinulta paljon rahaa.

Scandia Rent asiakkaiden palvelu maailmalla (30.000 autovuokrauskohdetta)

Ulkomaillakin Scandia Rent asiakkaat (nykyiset ja uudet) saavat hyvää palvelua varatessaan vuokra-auton ilmaisesta varauspalvelustamme jossa varaus todentuu kun maksat luottokortiltasi varausmaksun. Sinun kannattaa varatessa ottaa MONDIAL lisävakuutus, joka korvaa sinulle mahdolliset vauriot. Mondial vakuutus pienentää myös kohdemaasta riippuen vuokraamon luottokortiltasi varaamaa omavastuun määrää. Luottokortilta tehty varaus-summa peruutetaan kun palautat auton samassa kunnossa kuin lähtiessä. Ellet ole palautukseen tankannut polttoainetankkia täyteen, peritään polttoaine luottokorttivarauksesta. Lisätietoja ulkomaisista vuokrauksista ja vakuutuksista saat soittamalla palveluumme 0600-550099 (1, 99 €/min+pvm)
Yrityskuvaus englanniksi
Our values and operation philosophy
Our operations are customer-based
According to our customers’ needs we want to operate swiftly, flexibly and reliably.

We appreciate experience and traditions
Long-expanding entrepreneurship, community spirit, ethical values and service spirit are the basis of our operations.

We take care of the environment.
In all our operations we take care of continuous and lasting development

We operate economically
Entrepreneurship and diligence create the basis for our continuous development which makes our quality services with advantageous prices possible.
Hakusanat
Autokorjaamo, Autovuokraamo, Pakettiauto, Autovuokraus, Muuttoauto, Sijaisauto, Autoleasing, Autonpesu, Peugeot, Opel, Citroen, Kolari, Käsinpesu, Chrysler, Auto, Vuokra, Car, Kuorma-Auto, Finland, Suomi, Edullinen, Palvelu, Pesu, Pikkubussi, Hinnasto, Rent, Ketju, Keskusta, Hinta, Shell, Ajanvaraus, Visa, Airport, Hire, Maasturi, Rental, Budget, Delta-Auto, Visa Electron, Etsi, Sanomat, Tila-Auto, Jakeluauto, Parkkihalli, Esso, Scandia Rent, Keltaiset Sivut, Toimii, BMX, Eniro, Halpalento, Amex, Scandialeasing, Yahoo, Car Wash, Scandiarent, Escort, 24 Tuntia, Auto-Åström, Edullinen Autovuokraamo, Halpa Autovuokraamo, Inoa, Tarjousautoja, 24 H, 24 H Service, 24 Tunnin Palvelu, Auki, Autovuokraustarjous, Finnair Scandic, Krouvintien 5, Krouvintien Autovuokraamo, Limingantullin Autovuokraamo, Odottaessa, Odotusautoja, Oulun Autovuokraamo, Pohjanmaan Autovuokraamo, Scandia Leasing, Suomi Fi, Vakuutusyhtiövuokraus, Web Info, Web-Info, Webinfo
Scandiarent/Autovuokraamo H.laurila Ky on listattu seuraavissa kategorioissa:

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Scandiarent/Autovuokraamo H.laurila Ky!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Scandiarent/Autovuokraamo H.laurila Ky

Samanlaiset lähellä olevat liikkeet

 1. Krouvintie 5
  90400  Oulu
  044 0677100
 2. KROUVINTIE 4
  90400  Oulu
  044 5354619
 3. Krouvintie 3
  90400  Oulu
  044 0677100
 4. Voudintie 2
  90400  Oulu
  050 4937747
 5. Kallisenkaarre 5
  90400  Oulu
  040 0309510
 6. Kallisenhaara 3
  90400  Oulu
  050 4165499
 7. Kaikki samanlaiset yritykset karttanäkymänä.