Suunnittelu-, valmistus-, ja asennuspalvelut
päivitetty 6.4.2020 Yext

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella
keskiviikkoke
7:00 – 15:30
torstaito
7:00 – 15:30
perjantaipe
7:00 – 15:30
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
7:00 – 15:30
tiistaiti
7:00 – 15:30
Nyt suljettu.
Avattu  36 min.
36 min

Kuvaus

Suunnittelu-, valmistus-, ja asennuspalvelut ammattitaidolla. Saret Oy:n ydinliiketoimintaa ovat CE-merkityt teräsrakenteet sekä erityyppiset bulkkitavaran kuljetinlaitteet. Toimimme tarvittaessa full service -periaatteella, joka kattaa suunnittelun, valmistuksen, asennuksen, käyttöönoton ja after sales -palvelut. Saret Oy tarjoaa käyttöönne sertifioidut teräsrakenteet ja konepaja-alihankinnan, bulkkitavaran kuljetinlaitteet suunnittelusta käyttöönottoon sekä after sales -palvelut toimittamillemme laitteille.
Toimintamme kulmakiviä ovat kokeneet suunnittelijat, sertifioitu konepaja ja ammattinsa osaava tuotantohenkilökunta sekä ammattitaitoinen asennus ja huoltohenkilökunta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!Saret Oy:llä on sisaryhtiö Dustec Oy, jonka ydinliiketoimintaa ovat pölyn ja käryn poisto ja toimintaperiaate myös full service. Saret Oy:n yhteistyökumppaniverkostossa on myös sähkö- ja automaatioalan ammattilaisia.
Saret Oy on perustettu vuonna 1979, ja se toimii nykyisin emoyhtiön omistamissa tiloissa Mikkelin Otavassa. Saret Oy on osa Saret Yhtiöt -konsernia.


Kategoriat
Kuljetuslaitteet
Saret Oy on listattu seuraavissa kategorioissa:

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Saret Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Saret Oy

Facebook

Samanlaiset lähellä olevat liikkeet

  1. Virransalmentie 187
    52700  Mäntyharju
    015 682010
  2. Kaikki samanlaiset yritykset karttanäkymänä.