Salon kaupunki
Tehdaskatu 2
24100 Salo
Varsinais-Suomi
Salossa kaupunkimiljöö kohtaa idyllisen maaseudun.
päivitetty aikaisemmin kuin 6 kuukautta sitten Yext PowerListings

Kuvaus

Salossa moderni elämänmuoto yhdistyy Suomen vanhimpaan asumisen historiaan ja urbaani kaupunkimiljöö kohtaa idylliset maaseutupitäjät. Salon sijainti on ihanteellinen, kaikki on lähellä sekä matkan että ajan suhteen. Salosta jokainen löytää toiveidensa mukaisen kodin. Täällä elämä on raiteillaan, sijaitsipa koti keskellä kaupunkia, joillakin kasvavista asuinalueista tai maalla - vaikkapa pikkukylässä ruukkimiljöössä. Salo on ihmisen kokoinen kaupunki, jossa palveluita ja harrastusmahdollisuuksia on laidasta laitaan. Salossa on tilaa yrityksille ja osaajille, sillä olemme osanneet kääntää rakennemuutoksen mahdollisuudeksi.
Reilun 54 000 asukkaan Salossa on lähes 5000 yritystä. Kaupunkimme paikkaa uutterasti Nokian jättämää aukkoa, ja uusia yrityksiä syntyy yksi päivässä. Sosiaali- ja terveysalalle tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia. Kansainvälisessä ja monikulttuurisessa Salossa asukkaat ovat tutkitusti olleet tyytyväisiä. Yritykset tekevät aktiivisesti työtä menestyksensä eteen.
Vahvoja toimialojamme ovat muun muassa ict ja metalli. Kansainvälistä yritystoimintaa harjoittaa yli 400 yritystä. Myös matkailijat pysähtyvät yhä useammin Saloon tapahtumien, ostosmahdollisuuksien, monimuotoisen luonnon sekä kulttuurimaisemien houkuttelemina.


Kategoriat
Government Agencies
Salon kaupunki on listattu seuraavissa kategorioissa:
Lataa kuvia

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Salon kaupunki!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Salon kaupunki

Facebook
Twitter

Samanlaiset lähellä olevat liikkeet

 1. LÄNSIRANTA 4 B 4 B
  24100  Salo
 2. TORIKATU 5-7
  24100  Salo
 3. KIRKKOKATU 1-3 B III KRS
  24100  Salo
 4. KIRKKOKATU 1 -3 A
  24100  Salo
 5. Kaikki samanlaiset yritykset karttanäkymänä.