Rakennusliike Jofreka Oy, Porvoo

Pientalorakentamisen asiantuntija
päivitetty 6.4.2020 Yext

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella

Sopimuksen mukaan.

Kuvaus

Pientalojen suunnittelu, - ja valvontapalvelut vahvalla ammattitaidolla. Rakennusliike Jofreka Oy on porvoolainen rakennusalan yritys, joka on perustettu 1999. Yrittäjällä on yli 25 vuoden kokemus rakentamisesta ja yli 15 vuoden kokemus rakennusvalvonnasta. Voit siis huoletta jättää rakennusprojektisi valvomisen, suunnittelun ja konsultoinnin meille.
Hoidamme jokaisen asiakkaamme huolellisesti vahvan laadun ja vankan ammattitaidon avulla. Olemme erikoistuneet pientalorakentamisen valvontaan, pääsuunnitteluun ja konsultointiin. Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Itä-Uudenmaa.
Viimeisimpiin projekteihimme ovat kuuluneet vapaa-ajan asuntojen, - talousrakennusten, - omakotitalojen, - design-talojen, - omakotitalojen laajennusten, - ja loma-asuntojen peruskorjausten suunnittelut ja työnjohdot. Kotisivuiltamme pääset näkemään pitkän listan referensseistämme. Olipa toiveenasi sitten omakotitalosi peruskorjauksen valvominen, lomamökin suunnittelu tai vaikkapa talousrakennukseen liittyvän konsultoinnin tarve, ota rohkeasti yhteyttä, me autamme aina ilomielin!


Kategoriat
Rakennuskonsultti

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Rakennusliike Jofreka Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Rakennusliike Jofreka Oy