Parturi-Kampaamo Tii-tukka, Vantaa

2 Arvioinnit
Parturi-Kampaamo Tii-tukka
KIULUKUJA 4
01360 Vantaa
Uusimaa
päivitetty aikaisemmin kuin 6 kuukautta sitten

Kuvaus

Meiltä saat saman katon alta parturi-kampaamo- että kosmetologipalvelut, ripsipidennykset, ripsipermanentit ja hiustenpidennykset!


Yrityskuvaus
Parturi-kampaamo Tii-Tukka on viihtyisä koko perheen parturi-kampaamo ja kauneushoitola Vantaan Havukoskella. Saman katon alta sekä parturi-kampaamo- että kosmetologipalvelut. Meiltä saat myös ripsi- ja hiustenpidennykset! Tutustu tarjouksiimme nettisivuillamme. Tervetuloa!
Hakusanat
Jalkahoito, Kosmetologi, Kasvohoito, Ripsien Pidennys, Ripsipermanentti, Ripsipidennys, Mikrohionta, Ripsienpidennys, Hiustenpidennys, Timanttihionta, Leikkaus, Raidat, Koivukylä, Ripsihuolto, Teippipidennys, Tuuhennus, Sinettipidennys, Havukoski, Moniväri Vantaa, Parturi-Kampaamo Vantaa, Ripsihuolto Vantaa, Ripsipidennys Vantaa, Ripsitekijä Vantaa, Ripsiteknikko, Tii-Tukka
Parturi-Kampaamo Tii-tukka on listattu seuraavissa kategorioissa:
Lataa kuvia

Arvioinnit

Ripset

aikaisemmin kuin 6 kuukautta sitten

Hyvien kommenttien ja tuttujen suosittelujen perusteella valitsin tämän paikan, ja täytyy myöntää että erittäin hyvin Jenny teki nämä ripset! Huoltoväli nyt 3viikkoa ja reilusti vielä ripsiä jäljellä. Huotoon kohta, vaikkei ihan vielä ehkä tarviskaan:)

ripsipidennys

aikaisemmin kuin 6 kuukautta sitten

Olen ollut todella tyytyväinen sinun tekemiin ripsipidennyksiin! Olen todella monessa paikassa käynyt ripsiä ottamassa ja olen iloinen, että nyt vihdoin olen löytänyt hyvän ja luotettavan tekijän! Kiitos!!!
Kommentti

aikaisemmin kuin 6 kuukautta sitten

kävin jokunen aika sitten ensimmäistä kertaa liikkeessä, oli mukavan oloista porukkaa. kävin tällä kertaa ottamassa ripsipidennykset, koska niin hyvä tarjous oli! ja täytyy sanoa, että tyttö teki kyllä hyvin!

Kirjoita tästä arviointi Parturi-Kampaamo Tii-tukka!

Tunnetko Parturi-Kampaamo Tii-tukka? Silloin jaa tähän mielipiteesi.

Samanlaiset lähellä olevat liikkeet

 1. Laidunpolku 5
  01360  Vantaa
 2. PEIJAKSENTIE 31 C 28
  01400  Vantaa
 3. Lehdespolku 3
  01360  Vantaa
 4. PAIMENENKATU 16 A 14
  01360  Vantaa
 5. Reinontie 10
  01400  Vantaa
 6. TARHAKUJA 3 C 15
  01360  Vantaa
 7. Kaikki samanlaiset yritykset karttanäkymänä.