Laineaho Oy, Lappeenranta

päivitetty 6.4.2020 0100100

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella
torstaito
8:00 – 16:30
perjantaipe
8:00 – 16:30
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
8:00 – 16:30
tiistaiti
8:00 – 16:30
keskiviikkoke
8:00 – 16:30
Nyt avoinna.
Suljettu  2 h 42 min.
2 h 42 min

Kuvaus

Olemme Lappeenrannan alueen ainoa yksityinen ja paikallinen kierrätysalan yritys. Perheyrityksemme toimii Lappeenrannasta käsin ja palvelemme asiakkaita koko Etelä-Karjalan alueella.

Noudamme, käsittelemme ja erottelemme erilaiset metallit sekä toimitamme ne edelleen jalostettaviksi. Kierrätämme muun muassa: metalliromut, romuautot, sähkö- ja elektroniikkaromut, akut, loisteputket jne.

Vastaanotamme metallia maksutta nykyaikaisessa ja siistissä vastaanottopisteessämme Lappeenrannan Pikkalanlähteenkadulla, ja tarpeen vaatiessa myös noudamme romut. Meillä toimii myös vaihtolavapalvelu. Tavoitteenamme on kehittää ja laajentaa yritystoimintaamme sekä tarjota asiakkaillemme hyvää, ystävällistä, tehokasta ja taloudellista palvelua. Toimimme raudanlujan ammattitaidon ja nykyaikaisen kaluston avulla koko Etelä-Karjalan alueella palvellen niin yksityisiä kuin yrityksiä.

Keskeinen sijaintimme valtatie 6:n vieressä tarjoaa helpon ja nopean mahdollisuuden metalliromuista eroon pääsyssä!


Hakusanat
Kuljetuspalvelu, Kierrätys, Vaihtolava, Metalliromu, Romuautot, Metallinkierrätys, Romut, Ser, autovaakauspalvelu, Kimmo Laineaho
Kategoriat
Recycling center, Metal construction company

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Laineaho Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Laineaho Oy

Facebook