Kuljetus J & J Ovaska Oy, Hyvinkää

Kuljetuksia Ammattitaidolla Vuodesta 1981
päivitetty 6.4.2020 Yext

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella

Sopimuksen mukaan.

Kuvaus

Kuljetuksia Ammattitaidolla Vuodesta 1981. Kuljetus J & J Ovaska Oy on vuonna 1981 perustettu perheyritys pitkällä kokemuksella, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota luotettavia ja täsmällisiä kuljetuspalveluita sekä parantaa tulosta toimintansa avulla jatkuvuuden takaamiseksi. Päätoimialamme on tieliikenteen tavarankuljetus ja toimimme seitsemän lämpösäädellyn yhdistelmän voimin pääsääntöisesti kappaletavara- ja elintarvikekuljetuksissa. Työtehtävät yrityksessämme ovat pääosin kaupan- ja teollisuudenalan jakelu- ja runkokuljetuksissa tapahtuvaa autonkuljettajan työtä, jonka lisäksi myös huollamme oman kalustomme.
Edellä mainittuihin työtehtäviin liittyy erityispiirteinä asiakkaiden tiloissa työskentely ja asiakaspalvelu mm. kuormaa purettaessa. Työnantajana pyrimme huolehtimaan työskentelyolosuhteista niin, että turvaamme työntekijöidemme terveyden, sekä annamme heille mahdollisuuden viihtyä työssään.
Kuljetus J & J Ovaska Oy:n keskeiset painopistealueet toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi ovat hyvän työilmapiirin ylläpitäminen, työkuormituksen tasaaminen, henkilöstön ammattitaidon säilyttäminen ja kehittäminen, sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Lisätietoa löydät meidän kotisivuiltamme.


Kategoriat
Kuljetuspalvelu

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Kuljetus J & J Ovaska Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Kuljetus J & J Ovaska Oy

Facebook