Fineko Green Technologies Oy, Vaasa

Vahvistettu merkintä, päivitetty 23.10.2019 11234149

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella hallituksen asettamien koronavirusrajoitusten vuoksi.
perjantaipe
8:00 – 16:00
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
8:00 – 16:00
tiistaiti
8:00 – 16:00
keskiviikkoke
8:00 – 16:00
torstaito
8:00 – 16:00
Nyt suljettu.
Avattu  7 h 38 min.
7 h 38 min

Viralliset yritystiedot

Virallinen nimi
Fineko Green Technologies Oy
ALV nro
23173369
Antall ansatte
16
Yritysmuoto
Osakeyhtiö
Aikaisemmat osoitteet
Tiilitehtaankatu 49

Kuvaus

Fineko Oy on asiantunteva ja osaava kemikaalialan sekä teollisuen pinnoituksen Suomalainen toimija. Olemme tuottamiemme tuotteiden asiantuntija ja teemme kehitysyhteistyötä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Pääkonttori sijaitsee Vaasan Airport Parkissa. Suomeen rakennamme jälleenmyyntiverkostoa joka nyt kattaa jo suuret kasvukeskukset. Päämarkkina-alueemme Suomen lisäksi ovat muut Pohjoismaat, Balttia sekä Venäjä.

Kemian tuotteet www.fineko.fi
Pinnoitus www.pintaa.fi
Rakennusmateriaalit www.findeck.fi


Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Fineko Green Technologies Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Fineko Green Technologies Oy

Yhteyshenkilö

Myynti osasto
MYYNTI

Lähetä viesti

0443788555

  Tuotteet ja palvelut

  Pintakäsittelylaitos
  Teollinen Pintakäsittely Tarjoamme nykyaikaisessa ja tehokkaassa pintakäsittelylaitoksessamme korkealuokkaista pulveripinnoitusta. Useimmista pintakäsittelylaitoksista poiketen, tarjoamme myös osakokoonpanopalvelua sekä tilausimpulssiperustaista ’varastohotelli’ palvelua.

  Käsinasennettava
  Ruuvipaalut Kierrepaalut Fineko Kierrepaalu, kestävä perustus ilman kaivamista, -menetelmä jolla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa Kierrepaalu on markkinoiden tehokkain perustusmenetelmä monestakin syystä. Kierrepaalu on erittäin nopea asentaa, ja sen kantavuus on erinomainen. Asennus voidaan suorittaa käsin esim. 46 EUR

  FINCHEM-
  FINCHEM™ Teollisuuskemikaalit FINCHEM™ -tuoteperhe kattaa ammattikäyttöön kehitettyjä luontoystävällisiä kemikaaltiivisteitä auto, vene, metsä, maatalous ja teollisuus segmentille. Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme uusilla tuotteilla ja voimme räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaan kemikaaleja myös

  laatta
  FINDECK™ -Puukomposiitti FINDECK™ on euroopan johtava puukomposiittivalmistaja. FINDECK™ -Puukomposiitti on ylivoimainen niin laadullisesti kuin valikoimallaan. FINDECK™ -puukomposiittivalikoimamme kattaa tällähetkellä 68 erilaista profiilia sekä 35 eri laattamallia. Näistä valmistat mm.

  FINDOCK-moduli
  FINDOCK™ -modulaariponttoonit Koko: 500mmx500mmx400mm Kellutus: 360kg/m² Puristuslujuus:3500kg UV-suojattu, Huoltovapaa. Modulaari ponttooneista rakennat kaikki tasot veden päälle kuten laiturit, kuivatelakat vaneille ja jeteille, kala-altaat rakennusten pohjat jne. jne.