Eloxa Tekniikka Oy, Hyvinkää

2 Arvioinnit
Ota yhteyttä
Vahvistettu merkintä, päivitetty 6.4.2020 Yext

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
7:00 – 17:00
tiistaiti
7:00 – 17:00
keskiviikkoke
7:00 – 17:00
torstaito
7:00 – 17:00
perjantaipe
7:00 – 17:00
lauantailaSuljettu
Nyt suljettu.
Avattu  23 h 50 min.
23 h 50 min

Kuvaus

Ammattitaitoista LVI-työtä yksityisille, yrityksille sekä taloyhtiöille. Eloxa Tekniikka Oy hoitaa kaikki LVI-alan työt pienistä asennuksista kokonaisvaltaisiin urakointeihin Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. LVI-urakointimme palvelee monenlaisissa lämpö-, sekä vesijärjestelmien asennus- ja saneerausprojekteissa. LVI-töiden asiantuntijana osaamme myös suositella asiakkaan tarpeet parhaiten täyttäviä ratkaisuja, jotka koskevat esimerkiksi kotitalon energiatehokkaampaa lämmitystä tai toimivampia putkiratkaisuja. Palveluihimme kuuluvat pääasiassa erilaiset putkityöt kuten putkiasennus, putkihuolto ja putkisaneeraus sekä lämmitysjärjestelmät, kuten maalämpö- tai ilma-vesilämpöratkaisut.
Saako talvella kyllästyä lämpökustannuksiinsa? Lue artikkelimme aiheesta kotisivuiltamme. Toteutamme maalämpöjärjestelmät avaimet käteen -pakettina. Maalämpöpumpun hankkiminen käy helposti, kun tehtävän hoitaa LVI-alan ammattilainen. Lämpöpumppu on mahdollista hankkia niin uusiin kuin saneerattaviin kiinteistöihin.
Esimerkiksi vanha öljylämmitysjärjestelmä voidaan varsin hyvin korvata energiatehokkaammalla maalämpöpumpulla. Tilaa meiltä asiantuntijan arvio ja suunnitelma kohteeseesi!Kun kaipaat vastuullisia ammattilaisia hoitamaan niin pienimuotoisen LVI-huoltotyön, kuin suuremmankin putkistosaneerauksen, tai kun etsit urakoitsijaa uudisrakennukselle, ota yhteyttä meihin joko sähköpostilla tai soita. Löydät meidät myös Tilaajavastuu-palvelusta.


Kategoriat
Putkiasentaja

Arvioinnit

Maria Dahlberg

, kauemmin kuin 2 vuotta sitten

homma toimii ja nyt koti lämpiää maalämmöllä

Maria Dahlberg

, kauemmin kuin 2 vuotta sitten

Tällä firmalla homma toimii

Kirjoita tästä arviointi Eloxa Tekniikka Oy!

Tunnetko Eloxa Tekniikka Oy? Silloin jaa tähän mielipiteesi.

Tuotteet ja palvelut

LVI-urakointi uudiskohteen kaikki LVI-työt ilman urakkarajoja. Viemärit, beijohdot, kalustus, lämmitys, viilennys
Facebook