Electroz Oy, Sähköurakointipalvelut, Kerava

päivitetty 10.4.2020

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella
keskiviikkokeAvoinna koko päivän
torstaitoAvoinna koko päivän
perjantaipeAvoinna koko päivän
lauantailaAvoinna koko päivän
sunnuntaisuAvoinna koko päivän
maanantaimaAvoinna koko päivän
tiistaitiAvoinna koko päivän

Kuvaus

Kaikki sähköurakoinnit pk- seudulla. Electroz Oy sähköurakointiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia sähköistyspalveluita luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme monipuolisia palveluita yksityisille, yrityksille, taloyhtiöille, kunnille ja teollisuudelle. Teemme kaikenkokoiset sähköalan työt aina asiakkaan tarpeen mukaan.
Oli kyse sitten pienestä pistorasia-vaihdosta tai isosta kerrostalotalo kohteesta, teemme aina työmme laadukkaasti. Me olemme panostaneet henkilökunnan koulttamiseen ja yrityksemme henkilkunnalla on kokemusta myös vaativista urakoista. Noudatamme kaikkia ajankohtaisia standardeja ja teemme työmme vastuullisesti ja aina asiakkaan tarpeita huomioon ottaen.
Palveluihimme kuuluvat mm.:- sähköurakointi (Uudis, -saneerauskohteet)- sähkökorjaukset- sähköHuoltotyöt- savunpoistojärjestelmät- ATK-ja antennijärjestelmät- paloilmoitinjärjestelmät- murto- ja kamerajärjestelmätOta siis rohkeasti yhteyttä tai jätä viestiä/tarjoustasi, niin hoidamme sähkösi kuntoon!


Kategoriat
Sähköasentaja

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Electroz Oy, Sähköurakointipalvelut!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Electroz Oy, Sähköurakointipalvelut