Combinent Oy Ab, Porvoo

Korkealaatuiset liukurenkaat
päivitetty 6.4.2020 Yext

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella hallituksen asettamien koronavirusrajoitusten vuoksi.
torstaito
8:00 – 16:00
perjantaipe
8:00 – 16:00
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
8:00 – 16:00
tiistaiti
8:00 – 16:00
keskiviikkoke
8:00 – 16:00
Nyt suljettu.
Avattu  4 h 50 min.
4 h 50 min

Kuvaus

Korkealaatuisten liukurenkaiden suunnittelu ja valmistus teollisuudelle ja puolustustarkoituksiin. Olemme vuonna 1979 perustettu, yksityisomistuksessa oleva korkean teknologian valmistava yritys. Oman liukurengasvalmistuksen aloitimme vuonna 1980. Kun markkinoilta ei löydy standardiratkaisua, olemme me tunnettuja innovatiivisuudestamme löytää asiakkaan tarpeisiin oikeat ratkaisut. Vahvuutenamme on korkea erikoisosaaminen, laadukkaat ratkaisut sekä hyvin asiakaslähtöinen toimintatapa.
3500 m2 modernit tuotantotilat löytyvät Porvoosta. Meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus liukurenkaiden suunnittelusta ja valmistamisesta suurille monikansallisille yhtiöille, jotka toimivat esim. paperi- ja selluteollisuuden, energiantuotannon, kaivosteollisuuden ja öljyntorjunnan aloilla. Olemme suunnitelleet ja valmistaneet tuotteita myös puolustusvoimille jo 80-luvulta lähtien.
Yli 90% tuotteistamme päätyy vientimarkkinoille eri mantereille. Olemme suunnitelleet yli 2000 yksilöllistä tuotetta ja tuotevariaatiota vaativiin asiakaskohteisiin. Tavoitteenamme on pysyä jatkuvasti laadukkaana, asiakaslähtöisenä ja kehittyvänä erikoisosaajana, joka löytää ratkaisut vaativiin asiakastarpeisiin. Combinent kuuluu Bevenic konserniin.


Kategoriat
Elektroniikan osat

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Combinent Oy Ab!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Combinent Oy Ab