Aurinkopaneelikauppa, Vaasa

Meihin luotetaan, luota Sinäkin!
päivitetty 6.4.2020 Yext

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella hallituksen asettamien koronavirusrajoitusten vuoksi.
torstaitoAvoinna koko päivän
perjantaipeAvoinna koko päivän
lauantailaAvoinna koko päivän
sunnuntaisuAvoinna koko päivän
Helluntai saattaa vaikuttaa näihin aukioloaikoihin
maanantaimaAvoinna koko päivän
tiistaitiAvoinna koko päivän
keskiviikkokeAvoinna koko päivän

Kuvaus

Aurinkopaneelien ammattilaiset Vaasassa. Roaming Oy:n Aurinkopaneelikauppa on toiminut aurinkopaneeleiden parissa vuodesta 1994. Meillä on erittäin vahva ja laaja kokemus aurinkovoimaloista, joita olemme toimittaneet mm. VTT:lle ja useille oppilaitoksille sekä sähkölaitoksille Suomessa. Olemme mukana useissa kehitysprojekteissa. 2017 asensimme yli 1MW:n edestä erikokoisia voimaloita mm. suurille kauppaliikkeille.
Toimitamme aurinkovoimaloita “avaimet käteen” -periaatteella sekä myymme yksittäisiä aurinkopaneelituotteita. Aurinkopaneelit ovat kiinteistön arvoa nostava, ekologinen ja tyylikäs ratkaisu. Me tarjoamme asennuspalvelut ja tuotteet kaikenlaisille asiakkaille. Henkilöasiakkaat:Nettikauppamme kautta pystyt ostamaan yksittäisiä tuotteita tai tilaamaan kokonaisvaltaisen aurinkosähköpaketin. Halutessasi suunnittelemme ja asennamme kokonaisuuden puolestasi. Yritykset, maatilat, suuremmat kiinteistöt:Hoidamme myös suuremmat aurinkovoimalat avaimet käteen -periaatteella.
Palveluitamme ovat käyttäneet esimerkiksi yritykset, teollisuus, maatilat ja julkiset rakennukset. Referenssit löydät kotisivuiltamme: Tukkukauppa:Olemme rekisteröitynyt tukkuliike ja myymme sähköliikkeille isompia eriä nettohintaan. Käy katsomassa valikoimamme Roaming-tukkukaupasta. Ota yhteyttä tai käy nettisivuillamme lukemassa lisätietoa laajoista palveluistamme!


Kategoriat
Aurinkosähköyritys

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Aurinkopaneelikauppa!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Aurinkopaneelikauppa