Ankkuriapteekki Metsola, Kotka

päivitetty 26. maaliskuuta 2020

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella hallituksen asettamien koronavirusrajoitusten vuoksi.
torstaito
10:00 – 18:00
perjantaipe
10:00 – 18:00
lauantailaSuljettu
Palmusunnuntai
su*
Suljettu
maanantaima
10:00 – 18:00
tiistaiti
10:00 – 18:00
keskiviikkoke
10:00 – 18:00
Nyt suljettu.
Avattu  9 h 3 min.
9 h 3 min

Kuvaus

Apteekkipalvelut ammattitaidolla. Vehkojan apteekki sijaitsee aivan Hyvinkään sairaalan läheisyydessä, Vehkojan S-marketin yhteydessä. Meille on helppo tulla asioimaan; sisäänkäynnin läheisyydessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa ja apteekkiin pääsee esteettömästi myös lastenvaunuilla tai pyörätuolilla. Meiltä saat Bonusta S-etukortilla apteekkimyymälässä maksetuista ostoksista ja palveluista. Bonusta ei kerry resepti- eikä itsehoitolääkkeistä, myöskään tiliostot eivät kerrytä Bonusta.
Tarjoamme apteekkipalvelun laajimmat aukioloajat Hyvinkäällä; olemme auki aamusta pitkälle iltaan. Palvelemme aina ammattitaidolla ja joustavasti. Apteekkimme on valoisa ja nykyaikainen, lääkkeet sekä muut apteekkituotteet ovat selkeästi esillä. Farmaseuttinen henkilökuntamme neuvoo oikean hoidon valinnassa ja ohjaa tarvittaessa lääkäriin.
Apteekissamme pääset asiantuntijan puheille ilman ajanvarausta. Voit kääntyä puoleemme kaikissa terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä, autamme mielellämme. Olet lämpimästi tervetullut meille!


Kategoriat
Apteekki

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Ankkuriapteekki Metsola!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Ankkuriapteekki Metsola

Facebook