Adrian Matkat, Helsinki

Vahvistettu merkintä, päivitetty 18. marraskuuta 2019 Adrian Matkat

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella hallituksen asettamien koronavirusrajoitusten vuoksi.
perjantaipe
10:00 – 18:00
lauantailaSuljettu
Palmusunnuntai
su*
Suljettu
maanantaima
10:00 – 18:00
tiistaiti
10:00 – 18:00
keskiviikkoke
10:00 – 18:00
torstaito
10:00 – 18:00
Nyt suljettu.
Avattu  2  14 h 44 min.
2  14 h 44 min

Viralliset yritystiedot

Virallinen nimi
Adrian Matkat Finland Oy Ab
ALV nro
FI26048272
Aikaisemmat osoitteet
Satakielentie 7 A 2

Kuvaus

Adrian Matkat on luotettava kotimainen vastuullinen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa räätälöityjä matkoja Adrianmerelle ja Eurooppaan kiinnostaviin ja erikoisiin kohteisiin. Järjestämme matkoja myös pienille seurueille turvallisesti ja ammattitaidolla. Yksityismatkalle pääset siis ryhmämatkan helppoudella.
Kroatian asiantuntijana tarjoamme korkealaatuisia yksilöllisiä huvilalomia, risteilyjä ja kiertomatkoja Kroatiassa. Räätälöidyillä valmismatkoilla Keski-Eurooppaan löydät myös erikoisempia kohteita.
Tervetuloa!


Yrityskuvaus
Adrian Matkat on luotettava kotimainen vastuullinen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa räätälöityjä matkoja Adrianmerelle ja Eurooppaan kiinnostaviin ja erikoisiin kohteisiin. Järjestämme matkoja myös pienille seurueille turvallisesti ja ammattitaidolla. Yksityismatkalle pääset siis ryhmämatkan helppoudella. Kroatian asiantuntijana tarjoamme korkealaatuisia yksilöllisiä huvilalomia, risteilyjä ja kiertomatkoja Kroatiassa. Meillä voit tilata myös yksityisen päiväretken Kroatiassa silloin kun Sinulle sopii.

Räätälöidyillä valmismatkoilla Keski-Eurooppaan löydät myös erikoisempia kohteita. Meiltä löydät harrastematkoja, hyvinvointimatkoja, joulumatkoja, kiertomatkoja, kulttuurimatkoja, risteily-tai purjehdusmatkoja. Tarjoamme Sinulle huvilalomaa, aktiivilomaa, ohjelmallista kaupunkilomaa, rantalomaa, vuoristolomaa. Tervetuloa yksittäiset matkailijat, pienet ja suuret ryhmät, räätälöimme teille omannäköisen matkan!
Yrityskuvaus englanniksi
Welcome to Finland! We are a tour operator based in Helsinki and can provide you the most unique and memorable experiences you can have in Finland and in the neighbouring countries.
Hakusanat
Matkailupalvelut, Matkaoppaiden Palvelut, Matkatoimistoja, Matkailupalveluja, Matkatoimisto, Matkanjärjestäjä, Matkatoimistojen Toiminta, Matkat, Ryhmä, Räätälöidyt Matkat, Kroatia, Slovenia, Matkasuunnittelu, Omatoimimatkailu, loma Kroatiassa, Matkakonsultointi, matkatiomisto, purjehdusloma kroatiassa, päiväretki kroatia, toscanan kiertomatka, valmismatka italiaan, valmismatka keski-eurooppan, valmismatka kroatiaan, valmismatka saksaan, valmismatka Sloveniaan
Palvelualueet
Helsinki,
Puhutut kielet
Suomi, Ruotsi,
Käytettävissä olevat maksutavat
 • Cash
  Cash
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • PayPal
  PayPal
 • Visa
  Visa
 • Nordea
  Nordea
Adrian Matkat on listattu seuraavissa kategorioissa:

Adrian Matkat

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Adrian Matkat!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Adrian Matkat

Tuotteet ja palvelut

Plitvice
Päiväretki Kroatiassa Tilaa meiltä päiväretki Kroatiassa! Saat yksityisen, turvallisen ja omannäköisen retken silloin kun Sinulle sopii. Retkikohteemme: Plitvice, Brac-saariretki, Brac- kuuluisa ranta, Kolmen saaren retki, Venetsia, Krkan kansallispuisto, Dubrovnik, Montenegro, viiniretki Peljesacille, 91 EUR

Palvelu

Facebook
Twitter