Rentcenter Tampere Oy - Tuotteet, tarjoukset, uutuudet

Uutuudet

Autojen lisäksi vuokraamme myös erilaisia muuttovälineitä

22.8.2014

Muuttoa helpottaviin välineisiin kuuluvat, erilaiset nokkakärryt, porraskärryt, lastausrampit, moottoripyörän/mopon kuljetusteline, pianonkantoliinat, iskuporakone, 52-osainen työkalusarja jne.

Autojen lisäksi vuokraamme myös pihakoneita

22.8.2014

Kausittaisia tai satunnaisia puutarha- ja pihatöitä varten ei kannata ostaa omia pihakoneita. Vuokraamme edullisesti esim. klapikonetta, oksasilppuria, pensasleikkuria ja raivaussahaa/trimmeriä.

Autojen lisäksi vuokraamme myös siivouskoneita

22.8.2014

Vuokraamme edullisesti siivouskoneita esim. auton, asuntovaunun tai kodin puhdistukseen.

Vuokraamiamme siivouskoneita ovat mm. märkä- ja kuivaimuri (teollisuusimuri), otsonaattori sekä tekstiilipesuri.

Articles

Koska yrityksen kannattaa ostaa auto, koska vuokrata ja koska maksaa kilometrikorvaukset

7.4.2012

Jos auton tarve on satunnaista ei oman auton pitäminen usein ole taloudellisesti järkevää. Syy satunnaiseen tarpeeseen voi olla esimerkiksi se, että välillä on piikkejä kysynnässä tai toiminnassa on selviä sesonkikausia. Vuokra-auto on vaivaton vaihtoehto: auto on uusi, noudettaessa puhdas, huollot on tehty ja renkaat ovat hyväkuntoiset. Jos autoon tulee tekninen vika saa sijaisauton käyttöön ilman eri veloitusta.

Kun työntekijän työmatka on yli 150 km pitkä, tulee edullisemmaksi vuokrata auto työntekijän käyttöön kuin maksaa kilometrikorvaukset työntekijälle oman auton käytöstä.

Usein toistuvaan säännölliseen tarpeeseen on mahdollista saada valmiiksi edullisista hinnoistamme alennuksia. Voit pyytää tarjouksen Yrityssopimus -lomakkeella. Sopimukset vaihtelevat asiakaan tarpeen mukaan ja niihin vaikuttavat muun muassa ajokilometrit, vuokrausten kesto sekä vuokrausten toistuvuus.

Pidempien tarpeiden kattamista varten tarjoamme Easy price leasingauton. Easy price leasing on joustava ja turvallinen vaihtoehto myös yritystoiminnan alkuvaiheessa tai laajentuessa, jolloin ei kannata ottaa riskiä uuden auton ostamisen muodossa.

Esimerkiksi eräs yritys vuokraa pakettiauton 11 kuukautta vuodessa maanantaista klo 9 torstaihin klo 17 hintaan 50 €/vrk, eli 200 €/viikko. Auton vuosikulut ovat 8800 euroa, eli suunnilleen samat kuin oman auton kulut olisivat. Erona on se, että me huolehdimme huolloista, viikoittaisesta putsauksesta, renkaanvaihdoista ym. Auton kulut ovat täysin ennustettavissa.

Miksi vuokrata auto

7.4.2012

Vuokra-autolla ajava saa työnantajaltaan työmatkoista kilometrikorvausta. Kun työmatka on yli 150 km pitkä, kattavat kilometrikorvaukset auton vuokran ja polttoainekulut. Silloin kannattaa vuokrata auto ja nostaa kilometrikorvaukset sen sijaan, että työmatkan tekisi esim. työnantajan maksamana junalla.

Vaikka käytössä olisi oma auto, voi auton vuokraaminen työmatkoja varten silti olla kannattavaa. Jos oma auto on esim. asunto-, urheilu- tai muu erikoisauto, sillä ei kannata ajaa ylimääräisiä kilometrejä, jotka laskevat auton arvoa.

Jos auton tarve on satunnaista ei oman auton pitäminen usein ole taloudellisesti järkevää. Usein kaupungissa asuva voi kulkea työmatkat julkisella liikenteellä, jolloin autoa tarvitaan vain lomamatkoille.

Vuokra-auto on vaivaton vaihtoehto: auto on uusi, auto on noudettaessa puhdas, huollot on tehty, renkaat ovat hyväkuntoiset, jos autoon tulee tekninen vika saa sijaisauton käyttöön ilman eri veloitusta jne.

Vuokra-auto on myös ekologinen ratkaisu, sillä yhteiskäyttöautossa auton valmistamisen aiheuttamat päästöt jakaantuvat useammalle käyttäjälle. Auton valmistamisen aiheuttamat päästöt muodostavat auton koko elinkaaren aikaisista päästöistä huomattavan osan.