Nostamo Oy - Tuotteet, tarjoukset, uutuudet

Articles

https www.nostamo.fi blogi verkkokaupan-perustaminen-nettikauppiaan-opas

10 kuukautta sitten

Verkkokaupan perustaminen tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia ajan hermolla olevalle kauppiaalle. Liiketoiminnan skaalautuvuus, kaupankäynnin automatisointi ja perinteistä vähittäiskauppaa matalammat kustannukset kuulostavat houkuttelevilta lupauksilta. Mutta miten nettikaupan perustaminen tapahtuu?

Nettikaupan perustaminen on monivaiheinen prosessi, mutta sen avulla saatavat hyödyt ovat myös omaa luokkaansa. Perinteisesti kivijalkaliikkeen kautta toimivan yrityksen on helppo lähteä verkkokauppabisnekseen mukaan, kun yrityksellä on jo olemassaolevaa kassavirtaa, vakiintunut asiakaskunta ja valmiit puitteet esimerkiksi varaston osalta verkkoliiketoiminnan käynnistämiseen. Verkkokauppa toimii näin vain liiketoiminnan laajentamisena ja investointia on helpompi suunnitella.

Uuden yrityksen aloittaessa suoraa verkkoliiketoiminnan sen on satsattava erityisen paljon markkinointiin. Yrityksen tuotteet pitää saada suuren yleisön tietoisuuteen. Verkkokaupan kulurakenne on tästä huolimatta kivijalkaliikkeeseen nähden paljon maltillisempi. Lisäksi verkkokaupan potentiaali on aina kivijalkaliikettä suurempi, jos näiden kahden välillä pitäisi tehdä valinta.

 

Lue tästä koko opas:

https://www.nostamo.fi/blogi/verkkokaupan-perustaminen-nettikauppiaan-opas/