Kinda Oy - Tuotteet, tarjoukset, uutuudet

Artikkelit

Pauliina Mäkelä, Kinda Oy auttaa ja valmentaa

20.5.2020

Kinda Oy tarjoaa sosiaalisen median ja viestinnän asiantuntijapalveluita!

Kun tarvitset viestinnässä, sosiaalisessa mediassa ja/tai mediakasvatuksessa apua, ota yhteyttä ja kysy lisätietoa. Olen Pauliina Mäkelä, Kinda Oy:n viestintäkouluttaja. Löydät minusta lisätietoa täältä: https://kinda.fi/pauliina.

Muuttuvassa maailmassa kohtaamme uusia asioita. Nykypäivän työelämässä merkitykselliset asiat luomme ja opimme yhdessä vuorovaikutuksessa merkityksellisten yksilöiden, tiimien ja verkostojen kanssa kohti yhteisiä tuloksia.

Tietotyö on muuttunut liikkuvaksi, mobiiliksi lähi- ja etätyöksi. Tarvitsemme uusia taitoja.

Tarjolla on tehokasta, käytännönläheistä ja konkreettista apua oppia uusia työelämän taitoja ja työmenetelmiä sekä kasvotusten että etänä. Suomen kiltein yritys, Kinda Oy tarjoaa sosiaalisen median ja viestinnän asiantuntijapalveluita. Lähde rohkeasti mukaan oppimaan. Opi, kokeile, harjoittele ja oivalla.

Autan ja valmennan hyödyntämään sosiaalisen median mahdollisuuksia.

Tarjoan kasvotusten ja etänä koulutusta, valmennusta ja konsultointia sekä ammattitaitoni käyttöösi. Kinda Oy:n palvelut löytyvät sivulta https://kinda.fi/palvelut ja tilauksen voit tehdä täällä http://kinda.fi/tilaus.

Lähde rohkeasti mukaan oppimaan!

Yhteistyöhaku

Avoin yhteistyölle

20.5.2020

Kinda Oy on perustettu vuonna 2010 ja on ollut alusta asti avoin erilaisille yhteistyökuvioille. Ota yhteyttä ja keskustellaan mahdollisuuksista tehdä yhteistyötä.