Eloxa Tekniikka Oy - Tuotteet, tarjoukset, uutuudet

Uutuudet

SAAKO TALVELLA KYLLÄSTYÄ LÄMMITYSKUSTANNUKSIINSA

15.11.2017

Talvi tulee taas ja lämmityskustannukset kasvavat pakkasten myötä. Moni ajattelee, että on liian myöhäistä tehdä muutoksia lämmitysmuotoon enää tässä vaiheessa syksyä. Toisin on! Lämmitysmuodon voi vaihtaa mihin aikaa vuodesta tahansa. Pumppujen asennus sekä maalämpökaivon poraus onnistuvat hyvin myös talviaikaan. Lämmityskatkoistakaan ei tarvitse olla huolissaan, koska katko on lyhyt ja sen aikana talo pidetään tarvittaessa lämpimänä lämmittimillä.

Eloxa Tekniikka Oy tekee eteläisen Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella myös tänä talvena useita lämmityssaneerauksia. Tyypillisimmillään asiakas vaihtaa öljylämmityksen maalämpöön. Tehokkaat ilma-vesilämpöpumput kasvattavat myös suosiotaan. Ilma-vesilämpöpumppu on maalämpöä noin puolet edullisempi investointikustannuksiltaan ja toimii erityisen tehokkaasti pienemmissä taloissa tai huoneistoissa. Kun lämmitettävä asuinpinta-ala ylittää 100 m2 alkaa maalämpö olla kannattavampi vaihtoehto.

Lämmitysratkaisujen asiantuntija ajattelee, että on järjetöntä tilata enää yhtään säiliöllistä öljyä, kun samalla rahalla lämmität maalämmöllä ja maksat mahdollista remonttilainaa pois. Tällä hetkellä saa useasta eri paikasta luotettavasti ja helposti remonttilainaa pienillä korkokustannuksilla.

Eloxa Tekniikka käyttää laadukkaita Stiebel Eltron -pumppuja. Tällä hetkellä on käynnissä kampanja, jossa maalämpöpumpun ostaja saa kaupanpäälle jopa 1 000 € arvoisen varustepaketin, sekä n. 90 € arvoisen Delicard -lahjakortin. Kampanja on voimassa 28.11.2017 asti. Ota yhteyttä!

Alla näet esimerkkilaskelman lämmityskuluista 4 hengen, 70-luvun 130 m2:n talosta, jossa lämmityksen ja käyttöveden vuosikulutus on 22 000 kWh. Maalämpö on lämmitysmuodoista selkeästi edullisin. Säästöä öljylämmitykseen nähden tulee yli 1 600 € / vuodessa.

Älä mieti enää vaan tee tämän vuoden viisain päätöksesi! Säästät tällä päätöksellä ison osan nykykustannuksiisi verrattuna. Kysy meiltä tarjous!

Articles

OPPIPOJASTA MESTARIKSI

15.11.2017

Syksy on alkanut – työt ja opiskelut ovat alkaneet. Joillekin syksy tuo kuitenkin mukanaan työttömyyden tai tyytymättömyyden nykyiseen työhön. Moni työnantaja etsii samanaikaisesti uutta työvoimaa löytämättä sitä. Työmarkkinoilla on liikettä, mutta työpaikka ja työntekijä eivät kuitenkaan aina kohtaa.

Eloxa Tekniikka Oy on ratkaissut asian oppisopimuskoulutuksella. Oppisopimus on koulutusmuoto, jossa oppiminen tapahtuu 80% työssä ja 20% koulussa. ”Tämä on win-win -malli niin työntekijälle kuin työnantajalle.”, kertoo Eloxa Tekniikan työntekijä Sami Elomaa, joka opiskelee Hyriassa oppisopimuksella LVI-asentajaksi. Sami on alanvaihtaja ja löytänyt uudelleen työn mielekkyyden. ”Tämä mahdollistaa minulle alanvaihdon ilman pitkiä palkattomia opiskelujaksoja. Saan uuden ammatin melko nopeasti ja samanaikaisesti minulla on jo työpaikka valmiina.”, Sami summaa.

Eloxa Tekniikka Oy on kohta kaksi vuotta Etelä-Hämeen ja Uudenmaan alueella toiminut LVI-urakoitsija. Yrityksen omistajat Janne Elomaa ja Kimmo Oksa ovat kokeneita konkareita LVI-alalla. ”Teemme laajimmillaan uudiskohteissa kaikki LVI-työt aina viemäröinnistä ja käyttövesitöistä lämmitykseen ja maalämpöpumpun asennukseen. Lisäksi olemme mukana useissa LVI-saneerauksissa, joissa pientaloihin tai kerrostaloihin uusitaan lämmitysjärjestelmää ja käyttövesiputkia”, kertoo omistaja Kimmo Oksa. Hän painottaa, että: ”Tänä päivänä tarvitaan ammattilaisia. Ja parhaan saat, kun koulutat sen itse alusta alkaen – ihan niin kuin ennen, oppipojista tuli mestareita.”

Oppisopimuksessa työnantajan on mahdollisuus perehdyttää ja kouluttaa itse oma työntekijänsä. Oppisopimuksessa suoritetaan tyypillisimmin jokin tutkinto tai sen osia. Opintokokonaisuus henkilökohtaistetaan opiskelijan osaamisen perusteella ja tutkinnon voi saada valmiiksi näyttöjä suorittamalla hyvinkin nopeasti. Koko oppisopimuksen ajan työnantaja sitoutuu opettamaan ja ohjaamaan työntekijää, sekä järjestämään tutkinnon suorittamista varten näyttötilaisuuksia, joihin koulutusyhteistyökumppani oppilaitoksesta osallistuu arvioijan roolissa.

Sami on ollut töissä Eloxalla nyt marraskuussa 2017 vuoden ajan ja oppisopimustutkinto on hyvää vauhtia valmistumassa. Tutkinto valmistunee ensi vuoden 2018 aikana. Sami hoitaa töitä jo nyt itsenäisesti osaamisensa mukaan ja liikkuu omalla työautolla.

”Tämä on meille se tapa saada osaava ammattilainen.”, kertoo toimitusjohtaja Janne Elomaa. ”Uuden työntekijän palkkaaminen on aina riski, mutta tällä tavalla voimme itse vaikuttaa riskiin. Voimme hyödyntää oppisopimusajan perehdyttämiseen ja työn opettamiseen.” Työsuhde voi olla vakituinen tai määräaikainen ja työnantaja saa hakea koulutuskorvausta oppisopimusopiskelijasta, alle 25-vuotiaasta kouluttamattomasta nuoresta jopa korotettuna. Lisäksi työttömän työnhakijan palkkaamiseen voi saada palkkatuen.

”Oppisopimus avaa työntekijälle oven yrityksen palkkalistoille ja mahdollistaa meille oikeanlaisella osaamisella varustetun ja sitoutuneemman työntekijän palkkaamisen”, kuvailee Janne oppisopimusta. ”On sääli, että Suomessa koulutetaan valmiita työntekijöitä liiaksi koulun penkillä, eikä työympäristössä, jossa oppiminen voi olla helpompaa ja mielekkäämpää, sekä samalla hyödyttää työnantajaa.” Suomessa kamppaillaan monen työllisyyteen liittyvän haasteen kanssa. Toisaalla on työvoimapulaa, osaamisvajetta, vaihtuvuutta, työkyvyttömyyttä, ennenaikaista eläköitymistä ja toisaalla vaikeus löytää työtä, saada ammatti, vaihtaa alaa ja jaksaa työssä. Oppisopimus voi parhaimmillaan olla kuin liima näiden haasteiden välillä.