Wanhan Villan Taide - kehystämö ja taidetarvikekauppa, Hyvinkää

Wanhan Villan Taide on täydenpalvelun kehystämö ja taidetarvikekauppa perinteikkäässä tehdasympäristössä Vanhalla Villatehtaalla Hyvinkään keskustassa.v
Vahvistettu merkintä, päivitetty 1.6.2020

Aukioloajat

Aukioloajat asetettu 23.6.2020
torstaito
10:00 – 17:00
perjantaipe
10:00 – 17:00
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
10:00 – 17:00
tiistaiti
10:00 – 17:00
keskiviikkoke
10:00 – 17:00
Nyt suljettu.
Avattu  2 h 14 min.
2 h 14 min

Viralliset yritystiedot

Virallinen nimi
Wanhan Villan Taide Oy
ALV nro
1741179-7
Antall ansatte
1
TOL-2008-toimialaluokitus
Taideliikkeet (47781)
Sisällyttäminen päivämäärä
22 tammi 2002
Yritysmuoto
Osakeyhtiö

Kuvaus

Taulujen, valokuvien, julisteiden, käsitöiden sekä muiden artikkeleiden kehystys, runsaasti valmiita kehyksiä, julisteita ja taidetarvikkeita.


Yrityskuvaus
Kehystän taulut ja taideteokset asianmukaisella tekniikalla teokseen sopivilla kehyksillä. Pingoitan työt tarvittaessa kiilakehyksiin.

Kehystän myös käsityöt, julisteet, valokuvat. Esineet kehystän tilakehyksiin.

Taidetarvikkeista löytyy kiilapuukehyksiä sekä pohjustettua ja pohjustamatonta puuvillakangasta. Myymälässä on öljy- ja akryylimaalaustarvikkeet, akvarellivärit, kuiva- ja öljypastelit, kalligrafia- ja linopainotarvikkeet ja värit. Jonkin verran muita tarvikkeita löytyy. Päivitän tarjontaa jatkuvasti. mm. akvarellipapereita, maalausalustoja, aloittelijan pakkauksia jne. Tilaamalla tuotteita saa myymälään parin päivän toimitusajalla.

Taulujen ripustamiseen löytyy suoraan varastosta ripustuskiskoa ja tarvikkeet.

Kehystän myös peilejä. Jatkossa minulta löytyy tekemiäni uniiikkeja sisutusartikkeleita. Voin myös toteuttaa mahdollisuuksien mukaan ideoitanne.

Minulta löytyy myös tarvikkeita omatoimiseen kehystykseen (listat, pahvit ja lasit). Korjaan vaikka rikkoutuneet lasit teoksistanne.

Liikkeessä on paljon eri kokoisia valmiita kehyksiä ja edullisia valmiiksi leikattuja paspoja. Tule sovittamaan kuviasi niihin.
Yrityskuvaus englanniksi
WELCOME TO THE FRAME SHOP IN HYVINKÄÄ

Over 20 years Wanhan Villan Taide has been providing personalized, quality service designed to make framing and preserving your cherished artwork, photographs, even keepsakes, a simple and rewarding pleasure. We work closely with you to choose the elements that will make your vision a beautiful finished piece at a price you can afford.

Wanhan Villan Taide, Hyvinkää, FINLAND
www.wanhanvillantaide.fi
Hakusanat
Taide, Taideliikkeet, Taidegalleria, Art, Taidegallerioita, Kehystys, Galleria, Taidekauppa, Taulu, Taulut, Näyttely, Taiteilija, Taiteilijatarvikkeet, Kehys, Taidegalleriat, Taiteilijatarvikkeita, Taidetarvikkeet, Taidenäyttelyt, Akvarelli, Grafiikkaa, Taideliike, Taidemyynti, Öljyväri, Sivellin, Kehystäjiä, Guassi, Taidetta, Kehystysliikkeitä, Postikortit, Öljyvärit, Akryylivärit, Ripustuskiskot, Pinkopohja, Kiilakehys, Galleriakisko, Käytävä Galleria
Palvelualueet
Hyvinkää, Riihimäki, Hausjärvi, Mäntsälä, Tuusula, Nurmijärvi, Vihti, Karkkila, Loppi
Puhutut kielet
Suomi, Englanti
Käytettävissä olevat maksutavat
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Wanhan Villan Taide - kehystämö ja taidetarvikekauppa on listattu seuraavissa kategorioissa:

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Wanhan Villan Taide - kehystämö ja taidetarvikekauppa!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Wanhan Villan Taide - kehystämö ja taidetarvikekauppa

Yhteyshenkilö

Sauli Timoskainen
LIIKKEEN JOHTO

Lähetä viesti

  Tuotteet ja palvelut

  Näyttelytila - Käytävä Galleria Villatehtaan kiinteistöyhtiön luvalla voin hallinnoida liikeeseen johtavan käytävän tilaa taidenäyttelytilana (Käytävä Galleria). Tilassa on valmiina ripustuskiskot siimoineen ja koukkuineen tauluille sekä sopiva valaistus. Galleria on auki liikkeen normaaleina aukioloaikoina.

  Taidemyynti Välitysmyynnissä vaihtelevasti paikallisten taiteilijoiden töitä. Katso myynnissä olevat teokset täältä. Tarvittaessa toimitan työt sovitulla tavalla (toimitan itse, Postin tai Matkahuollon kautta). Toimituskustannukset lisätään hintaan.

  Sisustustaulut Minulta löytyy tekemiäni uniiikkeja sisutustauluja. Suunnitellaan uusia yhdessä ideanne pohjalta.

  Valokuvakehykset Paljon valmiita erilaisia valokuvakehyksiä, vakiokoot. Joko seinäripustuksellä tai jalallisella taustalla. Jos valmiista ei löydy sopivaa niin valitaan listavalikoimasta kehys ja tehdään uusi. Valokuvaliikkeistä saa nykyisin myös valokuvia painettuna canvas-pohjille.

  Ripustuskiskot Minulta saa taulujen ripustuskiskojärjestelmät. Kun kiskot on asennettu enää ei tarvitse porata reikiä tai hakata nauloja seiniin. Taulujen paikkojen muuttaminen on helppoa; siirretään vain ripustuslankojen paikkoja ja säädetään korkeus.
  Näytä kaikki tuotteet
  Facebook
  Twitter

  Samanlaiset lähellä olevat liikkeet

  1. HÄMEENKATU 44
   05820  Hyvinkää
   019 455400
  2. SILTAKATU 15
   05900  Hyvinkää
   019 439776
  3. Sointurinne 9
   05200  Rajamäki
   040 5691912
  4. Kumpurantie 4
   05200  Rajamäki
   040 5175417
  5. Myllytie 13
   04410  Järvenpää
   045 1300722
  6. Mannilantie 19
   04400  Järvenpää
   09 2711154
  7. Kaikki samanlaiset yritykset karttanäkymänä.