Vanhusten Turva sr, Helsinki

Vanhusten Turva sr
Mäntypaadentie 28
00830 Helsinki
Uusimaa
Vanhusten asioiden puolesta
päivitetty aikaisemmin kuin 6 kuukautta sitten Yext PowerListings

Kuvaus

Korkeatasoista palveluasumista viihtyisässä ympäristössäTervetuloa Onnitaloon! Onnitalo tuottaa laadukkaita hoiva-, asumis- ja kuntoutumispalveluita yksityisille ikääntyneille asiakkaille. Onnitaloon voi tulla asumaan pysyvästi ja meillä on myös tilapäiseen hoivan tai kuntoutumisen tarpeeseen paikkoja. Onnitalo sijaitsee arvostetulla merellisellä pientaloalueella Helsingin Tammisalossa. Onnitalossa asuu noin neljäkymmentä asukasta. Asukkaamme ovat noin 80-95-vuotiaita naisia ja miehiä, jotka haluavat asumismuodon, jossa kodinhoito- ja hoivapalvelut ovat helposti saatavilla. Useat asukkaistamme haluavat myös toisten vanhusten seuraa, jota palvelutalossa onkin helppo saada.
Meillä asutaan yksiössä tai kaksiossa. Sen lisäksi Onnitalossa on runsaasti yhteisiä tiloja kaikkien asukkaiden käytettävissä. Onnitalossa on perinteisesti valmistettu hyvää ruokaa talon omassa keittiössä. Ruoka on maukasta ja vaihtelevaa kotiruokaa ja asukkaamme saavat esittää toiveitaan ruokalistalle. Onnitalossa on paljon erilaista toimintaa.
Aktiivinen ja tapahtumia täynnä oleva toimintamme on saanut asukkailtamme hyvää palautetta. Meillä on kerhoja, jumppaa, elokuvia, mukavia musiikkituokioita ja käsitöitä. Talon omat asukkaat ovat kukin voimiensa mukaan mukana toiminnan järjestämissä. Kotisivuillamme (http://www.onnitalo.fi/) kattavasti tietoa toiminnastamme, historiastamme (http://www.onnitalo.fi/onnitalo-s%C3%A4%C3%A4ti%C3%B6) sekä palveluistamme (http://www.onnitalo.fi/palvelut)!


Kategoriat
Nursing Homes & Elder Care
Vanhusten Turva sr on listattu seuraavissa kategorioissa:
Lataa kuvia

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Vanhusten Turva sr!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Vanhusten Turva sr

Samanlaiset lähellä olevat liikkeet

 1. LAIVALAHDENPORTTI 5
  00810  Helsinki
 2. LAIVALAHDENPORTTI 5
  00810  Helsinki
 3. LAIVALAHDENKAARI 19 A 10
  00810  Helsinki
 4. ÅBOHUSVÄGEN 3 A
  00900  Helsinki
 5. Kettutie 15
  00800  Helsinki
 6. Kivensilmänkuja 7
  00920  Helsinki
 7. Kaikki samanlaiset yritykset karttanäkymänä.