Tmi Suvi Siitonen, Nurmijärvi

Ihastuttavat me&i - kutsut!
päivitetty 24.7.2020 Yext

Aukioloajat

Aukioloajat asetettu 24.7.2020
sunnuntaisuAvoinna koko päivän
maanantaimaAvoinna koko päivän
tiistaitiAvoinna koko päivän
keskiviikkokeAvoinna koko päivän
torstaitoAvoinna koko päivän
perjantaipeAvoinna koko päivän
lauantailaAvoinna koko päivän

Kuvaus

Pidetään ihastuttavat me&i kotikutsut - syksyn mallisto odottaa julkaisua 12.8.2020!. Järjestän me&i:n vaatekutsuja Nurmijärvellä ja lähialueilla. Me&i on vuonna 2004 perustettu ruotsalainen muotiyritys, joka suunnittelee ja valmistaa ainutlaatuisia, ekologisia, mukavia ja erittäin laadukkaita lasten- ja naistenvaatteita. Konsepti toimii vain kotikutsuilla. Kutsuilla pääset tutustumaan mallistoon esittelyn avulla sekä ennenkaikkea kokeilemaan vaatteita.
Esittelen kutsuilla malliston ja autan mielelläni sinua oikean vaatteen valinnassa. Meille kaikille löytyy sopiva vaate, lupaan sen. Järjestetään yhdessä ihastuttavat me&i - vaatekutsut! Kutsujen emäntänä saat aina ilmaisen vaate- tai tuotelahjan sekä vähintään -20% alennuksen tilauksesi kalleimmasta vaatteesta. Kutsu siis koolle ystävät, tuttavat, naapurit, harrastuskaverit taikka päikyn- ja koulun vanhemmat.
Meillä Miiikkarilla on jatkuvasti myös menossa special kamppiksia, niistä kerron aina tarkemmin kutsuilla tai emännille. Mallisto myös vaihtuu aina syksyllä ja vuoden alussa. Edellisen kauden mallistot ovat ale-hintaan myös tarjolla. Tutustu mallistoon tästä!Tilaamaan pääset näppärästi käyttämällä koodia ubns7r, sivuille pääset klikkaamalla tästä!Hei! Kurkkaa myös mun facesivut! Pysyt mukana ajan hengessä ja näet parhaat edut samantien!Ota rohkeasti yhteyttä! Let´s party!!


Kategoriat
Markkinointikonsultti

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Tmi Suvi Siitonen!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Tmi Suvi Siitonen