Tiilimestari Oy, Lohja

1 Arviointi
VTT-sertifioitua kosteusmittausta
Vahvistettu merkintä, päivitetty 1.6.2020 Yext

Aukioloajat

Aukioloajat asetettu 13.5.2020
perjantaipe
7:00 – 16:00
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
7:00 – 17:00
tiistaiti
7:00 – 17:00
keskiviikkoke
7:00 – 17:00
torstaito
7:00 – 16:00
Nyt suljettu.
Avattu  2  7 h 47 min.
2  7 h 47 min

Sopimuksen mukaan.

Viralliset yritystiedot

ALV nro
0698511-1

Kuvaus

Kosteusmittaukset ja vesivahingon kuivaus. Tiilimestari Oy on kosteusmittauksiin erikoistunut yritys, joka käyttää VTT-henkilösertifioitua kosteudenmittaajaa. Toimimme monipuolisesti Helsingin, Espoon, Vantaan sekä muun Länsi-Uudenmaan alueella ja palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä sekä yrityksiä kattavasti. Yrityksellämme on lähes 30 vuoden kokemus alalta. Milloin tarvitaan kosteuskartoitusta?-Asunnon tai muun kiinteistön myynti- ja ostotilanteessa- Vesivahingon tai kosteusvaurion laajuuden selvittämiseksi- Epäillyn piilevän vesivuodon selvittämiseksi- Asunnon sisäilman laadun selvittämiseksi epämääräisten hajujen tai aiheutuneiden allergiaoireiden vuoksiPintakosteuskartoitukset ja porareikämittaukset antavat tietoa mahdollisista kosteusongelmista.
Kuitenkin joissain tapauksissa on vaurion todentamiseksi ja korjaamiseksi tarpeen avata myös rakenteita. Näin on etenkin silloin, kun aistinvaraiset havainnot (kuten homeen haju) antavat syyn epäillä kosteuden piilevän rakenteessa syvemmällä. Tällöin täytyy kohteessa suorittaa perusteellisempi hometutkimus ja ottaa yleensä myös mikrobinäytteitä. Toimintamme selkärankana ovat laadukkuus ja asiakaslähtöisyys.
Pyrimme aina toimimaan mahdollisimman pikaisesti ja nopeallakin aikataululla. Tutustu lisää kotisivullammeOta yhteyttä!


Kategoriat
Hometutkimuspalvelu

Arvioinnit

, kauemmin kuin 2 vuotta sitten

Odotin tuloksia 12 päivää ja kun ei kuulunut yritin ottaa yhteyttä sähköpostilla , teksti viesteillä ja soittanalla. Vasta kun soitin numeronnäyttö poistettuna puheluuni vastattiin ja mittaaja kysyi osoitetta missä mitattu. Ei ollut tehnyt raporttia vielä ja kun se tuli samana iltapäivönä se oli ihan nopeasti tekaistu höpöhöpö. Lasku tuli jo päivää ennen ja siinä 2 oäivää enää maksuaikaa.

Kirjoita tästä arviointi Tiilimestari Oy!

Tunnetko Tiilimestari Oy? Silloin jaa tähän mielipiteesi.