päivitetty aikaisemmin kuin 6 kuukautta sitten

Kuvaus

Ravintola Makuja on sushiravintola Helsingin keskustassa, joka tarjoaa herkullista ja terveellistä sushia joka päivä. Sushibuffet ja a la carte auki aamusta iltaan. Lounas arkisin 11-16. Myös take away! Ravintolan osoite Fredrikinkatu 46.


Yrityskuvaus
Makuja on japanilainen sushi ravintola, joka panostaa tarjonnassaan puhtaisiin ja luonnonmukaisiin ainesosiin. Susheissa käytetään vain tuoreita raaka-aineita, ei lainkaan lisäaineita ja tavallista vähemmän sokeria. Myös erikoisruokavaliot on huomioitu Makujassa, vegaaneista allergikkoihin.

Makujan sushibuffet on auki joka päivä puolipäivästä iltaan. Lounas maksaa 12, 90 € ja päivällinen 17, 90. Lapset maksavat iän mukaan. Myös a la carte on auki kellon ympäri ja valmisannoksien hinnaston löydät ravintolasta tai kotisivuilta.
Yrityskuvaus englanniksi
Restaurant Makuja is a sushi restaurant in central Helsinki, that offers delicious and healthy sushi each and every day. Sushi buffet and a la carte menu open from opening to closing time. Lunch at workdays 11-16. Takeaway too! The restaurant is located at Fredrikinkatu 46 A8.
Hakusanat
Sushiravintola, Japanilainen Ravintola, sushi buffet, sushi helsinki, sushi keskusta

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Sushi Helsinki!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Sushi Helsinki