Silkki Sampo Oy, Espoo

Vahvistettu merkintä, päivitetty 6.4.2020

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella
maanantaimaAvoinna koko päivän
tiistaitiAvoinna koko päivän
keskiviikkokeAvoinna koko päivän
torstaitoAvoinna koko päivän
perjantaipeAvoinna koko päivän
lauantailaAvoinna koko päivän
sunnuntaisuAvoinna koko päivän

Kuvaus

Silkki Sampo on brändituotteiden nopea ja kokonaisvaltainen osaaja. Hoidamme brändituotteiden toteutuksen ja jakelun. Silkki Sampo Oy on kansainvälisesti toimiva liikelahja-alan yritys, joka on erikoistunut liikelahjojen, brändituotteiden ja mainostuotteiden valmistuttamiseen ja maahantuontiin. Pystymme tarjoamaan yrityksille ja julkiselle sektorille räätälöidyt brändituotteet, tekstiilit ja laukut suoraan valmistajilta Kiinasta ja Euroopasta. Haluamme tarjota yrityksille ja yhteisöille uusia, toimivia ja hyödyllisiä brändituotteita ja lahjaideoita.

Vahvuutemme on monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima, palvelun nopeus ja joustavuus sekä osaavat ihmiset, jotka haluavat onnistua yhdessä asiakkaiden kanssa. Parhaana osoituksena tästä ovat monet pitkäaikaiset asiakassuhteet.


Yrityskuvaus
Silkki Sampo Oy on kansainvälisesti toimiva liikelahja-alan yritys, joka on erikoistunut liikelahjojen, brändituotteiden ja mainostuotteiden valmistuttamiseen ja maahantuontiin. Pystymme tarjoamaan yrityksille ja julkiselle sektorille räätälöidyt brändituotteet, tekstiilit ja laukut suoraan valmistajilta Kiinasta ja Euroopasta. Haluamme tarjota yrityksille ja yhteisöille uusia, toimivia ja hyödyllisiä brändituotteita ja lahjaideoita.

Vahvuutemme on monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima, palvelun nopeus ja joustavuus sekä osaavat ihmiset, jotka haluavat onnistua yhdessä asiakkaiden kanssa. Parhaana osoituksena tästä ovat monet pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Olemme luotettava ja kokenut yhteistyökumppani, edustamme alan kansainvälisiä johtavia yrityksiä suomessa. Kuulumme Suomen Asiakastieto Oy:n mukaan parhaaseen mahdolliseen luotto- luokitusryhmään. Kuulumme toimialamme parhaimmistoon.
Silkki Sampo Oy on valittu jälleen Menestyjät-yritysten joukkoon 2014. Yritys on perustettu 1985.

Tilaaminen on helppoa - lähetä logoaineistosi meille me huolehdimme tuotteen suunnittelusta, painatuksesta, broodeerauksesta, kaiverruksesta tai merkkauksesta sekä toimitamme tuotteet perille sinun toivomallasi tavalla.
Lisäksi autamme sopimusasiakkaitamme liikelahjojen varastointi- ja toimitusasioissa (jakelu kotimaa/ulkomaa).
Yritysasiakkaamme ovat aina arvostaneet nopeaa ja asiantuntevaa palveluamme. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti sekä suunnittelemme ja toteutamme yhdessä kanssasi parhaat liikelahjaratkaisut. Tehokas organisaatiomme takaa yksilölliset ratkaisut jokaiselle asiakkaallemme sovitussa aikataulussa. Monipuolisesta liikelahjavarastostamme löydät nopeasti apua liikelahjahankintoihisi. Varastovalikoimamme on monipuolinen ja se uudistuu vuosittain.

Tavarantoimittajia valittaessa suosimme kestävään kehitykseen sitoutuneita yrityksiä. Haluamme ottaa ympäristövaikutukset tarkasti huomioon raaka-aineita ja tuotantomenetelmiä valittaessa.
Yrityskuvaus englanniksi
Business gifts, corporate gifts, giveaways, promotion products
Hakusanat
Liikelahjat, Mainoslahjat, Laukut, Työvaatteet, Digipaino, Yrityslahjat, Silkkipaino, Lahjakortit, Tuotesuunnittelu, Kynät, Kassit, Mainoskynät, Mainostuotteet, Yritystekstiilit, Joululahjat, Heijastimet, Taskulamput, Mainoskarkit, Mainosmakeiset, Urheilutekstiilit, Henkilöstölahjat, Tulitikut, Juomapullot, Logotuote, Arvokynät, Brändituotteet, Kotimaiset Liikelahjat, Lahjapalvelut, Logomerkkaus, Giveaway-Tuotteet, Kesälahjat, Logo Painatus, Merkkaus ja Painatus, Merkkauspalvelu, Paketoinnit, Promootio Tuotteet
Puhutut kielet
Suomi, Englanti, Ruotsi

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Silkki Sampo Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Silkki Sampo Oy

Facebook