Rukamökit.fi, Rukatunturi

2 Arvioinnit
Vahvistettu merkintä, päivitetty 18.5.2020 Tuomas Haukilahti

Aukioloajat

Aukioloajat asetettu 18.5.2020
keskiviikkokeAvoinna koko päivän
torstaitoAvoinna koko päivän
perjantaipeAvoinna koko päivän
lauantailaAvoinna koko päivän
sunnuntaisuAvoinna koko päivän
maanantaimaAvoinna koko päivän
tiistaitiAvoinna koko päivän

Viralliset yritystiedot

Y-tunnus
2089367-8

Kuvaus

Olemme ketjuihin kuulumaton mökkivuokraamo Ruka-Kuusamo alueella. Olemme tarjonneet majoituspalveluita Rukalla jo 10 vuotta. Meillä on ollut ilo palvella asiakkaita ympäri maailman ja palaute on ollut positiivista.
Majoitus vaihtoehtoja meillä on isoille ja pienille perheille. Majoituspaikkamme ovat korkeatasoisia ja hyvin varusteltuja.
Tervetuloa!


Yrityskuvaus
Rukamökit.fi sivuilta löydät korkeatasoiset majoituspaikat Rukalla, Kuusamossa. Lomamökkien varustetasosta ei ole tingitty ja puitteet majoitukselle ovat ensiluokkaiset. Mökeissä voit viettää kiireetöntä vapaa-aikaa, nauttia saunan pehmeistä löylyistä, hiljentyä luonnon rauhassa tai rentoutua vaikkapa löhöilemällä takkatulen äärellä. Meiltä löydät majoituksen niin pienelle kuin isommallekin porukalle.
Vuokramökit sijaitsevat Rukakeskuksen läheisyydessä, hiihtolatujen, retkeily- ja kelkkareittien äärellä. Unohtumaton loma muodostuu yhdessäolosta, mukavasta tekemisestä ja laadukkaasta majoituksesta. Ruka tarjoaa monipuolisena matkailukeskuksena tekemistä ja elämyksiä ympäri vuoden.
Kuusamon luonto antaa upeat mahdollisuudet kokemuksille ja elämyksille. Tervetuloa mökkeilemään Rukalle ja nauttimaan kelomökkien kodikkaasta tunnelmasta!
Yrityskuvaus englanniksi
Ruka Cottages will offer to you high quality accommodation in Ruka, Kuusamo. We are not compromise on the equipment level of the holiday cottages and the accommodation is first class. You can spend your leisure time in the cabins, enjoy the soft steam of the sauna or relax by the fireplace. Here you will find accommodation for both small and large groups.
The cottages are located near Rukakeskus, next to ski trails and hiking routes. An unforgettable holiday consists of being together, having a nice time and quality of accommodation. Ruka offers a wide range of activities and experiences throughout the year.
The nature of Kuusamo offers great opportunities for experiences. Welcome to Ruka Cottage and enjoy the cozy atmosphere of log cabins!
Hakusanat
Majoitus, Vuokramökit, Mökit, Ruka, majoitus ruka, ruka mökit
Palvelualueet
Ruka, Kuusamo
Puhutut kielet
Suomi, Englanti
Käytettävissä olevat maksutavat
 • MasterCard
  MasterCard
 • PayPal
  PayPal
 • Bank transfer
  Bank transfer
 • Nordea
  Nordea
Rukamökit.fi on listattu seuraavissa kategorioissa:

UnelmaVeska

UnelmaPovi

Arvioinnit

, 18. toukokuuta 2020

Huippu paikka lomanviettoon

, 18. toukokuuta 2020

Monesti vietetty lomaa täällä

Kirjoita tästä arviointi Rukamökit.fi!

Tunnetko Rukamökit.fi? Silloin jaa tähän mielipiteesi.

Tuotteet ja palvelut

UnelmaKaukelo
UnelmaKaukelo UnelmaKaukelo on täydellisesti remontoitu kelohuoneisto Rantaruka 1:ssä aivan Kesäjärven tuntumassa Rukakeskuksen alueella. Tilaa on 40 neliötä ja yöpymispaikkoja löytyy 4+1 hengelle. Olohuoneen upea, massiivinen takka luo tunnelmaa ja lämpöä lomalaisten mieliin.

UnelmaKelo
UnelmaKelo UnelmaKelo on uudistettu kelohuoneisto rauhallisella paikalla Rukakeskuksen alueella. Laskettelurinteet, hiihto- ja retkeilyreitit sekä kauppa ovat lähellä. Ukkoherran SkiBus-pysäkki on parinsadan metrin päässä, mutta jos haluat kävellä, oikoreittejä pitkin kuljettuna lähimmälle hissille

UnelmaPovi
UnelmaPovi UnelmaPovi on täysin uudistettu kelohuoneisto rauhallisella paikalla Rukakeskuksen alueella. Laskettelurinteet, hiihto- ja retkeilyreitit sekä kauppa ovat lähellä. Ukkoherran SkiBus pysäkki on parinsadan metrin päässä, mutta jos haluat kävellä, oikoreittejä pitkin kuljettuna lähimmälle

UnelmaKöngäs
UnelmaKöngäs UnelmaKöngäs on täysin uudistettu huoneisto aivan Rukatunturin vieressä. Laskettelurinteet ovat kävelymatkan päässä. Ski-bussin sekä lentokenttä bussin pysäkki on aivan vieressä.Hiihtoladuille ja kelkkareitille pääsee pihasta. Myös kaupat ovat lähellä.

UnelmaKanerva-majoitus
UnelmaKanerva UnelmaKanerva on hyvä valinta isommankin perheen majoituspaikaksi. Tilaa on yhteensä 60m2, joista alakerrassa 45m2 ja yläkerrassa 15m2. Yhteensä majoituskapasiteettiä on 8 henkilölle, mutta suosituksemme on esimerkiksi 4 aikuista ja 2 lasta.
Näytä kaikki tuotteet
Facebook
Twitter