Rakennussuunnittelu Aittakumpu Oy, Kuusamo

Aukioloajat

keskiviikkoke
9:00 – 16:00
torstaito
9:00 – 16:00
perjantaipe
9:00 – 16:00
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
9:00 – 16:00
tiistaiti
9:00 – 16:00
Nyt suljettu.
Avattu  13 h 12 min.
13 h 12 min

Viralliset yritystiedot

ALV nro
2915903-1
Aikaisemmat osoitteet
Kirvesvaarantie 1

Kuvaus

Rakennussuunnittelu Aittakumpu on aloittanut toimintansa vuonna 2014.

Erityisosaamistamme on puurakenteiden suunnittelu sekä hengittävien ja ekologisten materiaalinen käyttö. Tavoitteena on vakaat ja lujat rakennukset, joiden sisäilma on mahdollisimman puhdasta ja hyvälaatuista.

Palvelumme:
¿¿ Rakennesuunnittelu ja rakennesuunnittelija
Rakennusten rakennesuunnittelua. Erityisosaamista puurakentaminen, ympäristöystävällisten ja hengittävien materiaalien käyttö.

¿¿ Rakennuslupakuva, pääpiirustukset
Rakennuksien lupakuvien piirtäminen.

¿¿ Perustussuunnittelu ja perustussuunnittelija
Rakennuksen perustussuunnitelmat

¿¿ Elementtisuunnittelu
Puuelementtien suunnittelu, pien- ja suurelementit.

¿¿ Hirsirakennusten suunnittelu
Hirsirakennusten rakennesuunnittelu

¿¿ CLT - rakennesuunnittelu
CLT - rakennusten suunnittelu

¿¿ Vastaava rakennesuunnittelija
Vastaava rakennesuunnittelija huolehtii rakennesuunnittelun kokonaisuudesta


Yrityskuvaus
Rakennesuunnittelua ammattitaidolla

Rakenteet suunnitellaan lujiksi ja pitkäikäisiksi kokonaiskustannuksia ajatellen, ottaen huomioon sekä asennustyö että materiaalimenekki.
Tarvittaessa rakenteiden kosteustekninen toimivuus varmistetaan laskentaohjelmilla. Ne auttavat arvioimaan, voiko rakenteisiin tiivistyä haitallista kosteutta.

Teemme rakennesuunnittelun hyödyntäen Vertex-ohjelmistoa. Ohjelmasta saadaan tarvittaessa laskettua neliömäärät kaikille kohteessa käytettäville rakennusmateriaaleille. Valmis listaus näyttää kunkin materiaalin menekin ja summan: esim. runko, ulkoverhous, lattia, paneelit ja eristeet.

Suunnitelmaan voidaan sisällyttää tarkat määrälaskentaraportit, joissa on lueteltu kaikki rakennuksen osat, esimerkiksi ulkoverhouskoolaukset tai koko rakennuksen puutavara.

Kohteen kaikki rakenteet mallinnetaan kolmiulotteisena. Kohdetta on helppo tarkastella joka suunnasta ja virheiden mahdollisuus pienenee.

Selkeät piirustukset
Kun rakennuksen osat on mitoitettu tehden tarvittavat lujuuslaskelmat ja mallinnettu, rakennustyötä varten olennaiset tiedot siirretään tulosteisiin.

3D-mallista luotuihin tasokuviin lisätään työmaata varten tarpeelliset mittatiedot ja tekstiselvitykset. Pohjakuviin liitetään tarpeen mukaan yksittäisten rakenneosien, kuten pilarien ja palkkien mitta- ja korkotiedot.

Detalji- eli yksityiskohtapiirustuksia varten mallista otetaan leikkauksia, joissa esitetään rakenteiden liittymät ja muut yksityiskohdat.

Yksityiskohdat näkyville
Seinistä tehdään selkeät piirustukset, joihin on merkitty runkotolpat mittoineen ja laatuineen. Tarpeen mukaan seinäkuvaan otetaan mukaan yksityiskohtaisia piirroksia ja ohjeita. Esimerkiksi koolauksen asennuksesta, mahdollisista liitoskohdista tai sisäpuolen levytyksestä
Yrityskuvaus englanniksi
We are Finnish company and we are doing architectural and structural desing. Our special expertise are wood construction, using of renewable energy sources and ecological, open to diffusion construction materials.

We are aiming for homes there is good indoor air quality that everyone could use them whitout being affected.

Please come in and check out our services!
Hakusanat
Insinööritoimisto, Rakennussuunnittelu, Suunnittelu, Arkkitehtitoimisto, Rakennesuunnittelu, Puurakentaminen, Lujuuslaskenta, Rakennuslupa, Elementtisuunnittelu, Lupakuvat, Rakennuslupakuvat, 3D-Mallinnus, Piirtopalvelu, Pääpiirustukset, Puurakenne, Rakenteiden Suunnittelu, Ekotalo, ekologiset eristeet, muoviton talo, puuelementti suunnittelu, rakennuslupakuvien piirto
Palvelualueet
Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Rovaniemi, Ivalo, Kuopio, Lahti, Kuusamo, Taivalkoski, Salla, Suomussalmi
Puhutut kielet
Suomi
Käytettävissä olevat maksutavat
 • Bank transfer
  Bank transfer

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Rakennussuunnittelu Aittakumpu Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Rakennussuunnittelu Aittakumpu Oy

Yhteyshenkilö

Heikki Aittakumpu
LIIKKEEN JOHTO

Lähetä viesti

+358 449 968 224

0449968224

  Tuotteet ja palvelut

  Seinän-rakennekuva
  🏛 Elementtisuunnittelu Puuelementtien suunnittelu, pien- ja suurelementit. Käytössä olevalla ohjelmalla saadaa elementtikuviin juuri kyseisessä hankkeessa tarvittava tieto.

  Perustukset
  🏛 Perustussuunnittelu ja perustussuunnittelija Rakennuksen perustussuunnitelmat. Perustussuunnitelmiin kuuluu: • anturoiden mitoitus ja suunnittelu • routasuojaussuunnitelmat • radonsuojaussuunnitelmat ja • rakennuspohjan kuivatussuunnitelmat.

  Hirsirakennus
  🏠 Hirsirakennusten suunnittelu Hirsirakennusten rakennesuunnittelu. Hirsirakentaminen poikkeaa muusta rakentamisesta mm. hirren painumisen suhteen. Tämä huomioidaan mm. rakenteiden ja ilmansulkukerrosten liittymissä.

  CLT-Runko
  🏠 CLT - rakennesuunnittelu CLT - rakennusten suunnittelu Hoidamme rakennuksen suunnittelun ja teemme tuotantoa varten CLT-elementeistä kuvat. Suunnittelu tehdään 3D-mallintamalla.

  Rakennuspaikka
  🏠 Pääsuunnittelu Rakennushankkeessa täytyy olla pääsuunnittelija. Pääsuunnittelija huolehtii suunnittelun kokonaisuudesta.
  Näytä kaikki tuotteet

  Palvelu

  Facebook

  Lataa

  3D-malli rakennuksen kantavasta rungosta
  3D-malli rakennuksen kantavasta rungosta
  PDF ??? 23.1.2019 - 1927 KB
  Lataa tiedosto
  Rakennesuunnittelun opas
  Rakennesuunnittelun opas
  PDF ??? 23.1.2019 - 2380 KB
  Lataa tiedosto