Pestes Oy, Vantaa

Vahvistettu merkintä, päivitetty 11.8.2020

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella
maanantaima
8:00 – 16:00
tiistaiti
8:00 – 16:00
keskiviikkoke
8:00 – 16:00
torstaito
8:00 – 16:00
perjantaipe
8:00 – 16:00
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
Nyt suljettu.
Avattu  5 h 42 min.
5 h 42 min

Viralliset yritystiedot

ALV nro
2786717-3

Kuvaus

Pestes Oy on uudenlainen tuhoeläinhallinnan palveluyritys, joka tuo palvelun haluamallesi tasolle. Lähtökohtamme on yksinkertainen: teemme mitä asiakas odottaa ja teemme sen paremmin kuin odotettiin. Otamme huomioon tilaajan tiedon tarpeen ja olemme avoimia sekä joustavia. Kerro mitä odotat, me teemme kaikkemme sen saavuttamiseksi – nopeasti ja kustannustehokkaasti.
Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeen mukaan: yksityisille, yrityksille, taloyhtiöille, huoltoyhtiöille, teollisuudelle tai julkiselle sektorille.


Hakusanat
Hiiri, Tuholaiset, Rotta, Muurahaiset, Sokeritoukka, Turkiskuoriainen, Lude, Tuhoeläintorjunta, Hiiritorjunta, Rottatorjunta, Haittaeläinten Torjunta, Lutikka, Tuhoeläimet, Tuholaismyrkytys, Tuholaisongelma, Ötökät, Haittaeläimet, Haittalinnut, Kärpäslamppu, Kärpäsongelma, Kärpäspyydys, Lintuestot, Lintuongelma, Lintupiikit, Pestes, Pestes oy, Torjunta Tuholaiset, Tuhoeläinongelma
Palvelualueet
Uusimaa

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Pestes Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Pestes Oy

Tuotteet ja palvelut

Tuhoeläintorjunta Pestes Oy on uudenlainen tuhoeläinhallinnan palveluyritys, joka tuo palvelun haluamallesi tasolle. Lähtökohtamme on yksinkertainen: teemme mitä asiakas odottaa ja teemme sen paremmin kuin odotettiin. Otamme huomioon tilaajan tiedon tarpeen ja olemme avoimia sekä joustavia.
Facebook