OPPIIN Autokoulut, Hämeenlinna

Ajokortti – luokkaan kuin luokkaan
päivitetty 6.4.2020 Yext

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella
keskiviikkoke
10:00 – 16:00
torstaito
10:00 – 16:00
perjantaipeSuljettu
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
10:00 – 16:00
tiistaiti
10:00 – 16:00
Nyt suljettu.
Avattu  2 h 38 min.
2 h 38 min

Sopimuksen mukaan.

Kuvaus

Ajokortti luokkaan kuin luokkaan OPPIIN Autokouluilta. OPPIIN Autokoulun tarjonta sisältää kaikki ajokorttiluokat sekä kuljettajien ammattipätevyydet. Panostamme laadukkaaseen, joustavaan koulutukseen ja läpinäkyvään toimintaan sekä yksilöivään asiakaspalveluun. Koulutamme myös englannin kielellä jokaisella toimipisteellämme. OPPIIN Ammattipätevyys tarjoaa kattavasti koulutuksia niin ammattiliikenteeseen kuin turvakortteihin.
Koulutuksemme pitää sisällään kaikki EU-direktiivin mukaiset ammattipätevyys- sekä turvakorttikoulutukset, jotka ovat sovittavissa joustavasti tarpeiden mukaan. Kaikki koulutuksemme järjestetään korkeinta ammattitaitoa ylläpitäen ja kehittäen. Meiltä saatte kaikki tarvittavat kuljettajan ammattipätevyyskoulutukset perustason ammattipätevyydestä jatkokoulutuksiin. Katso järjestämämme ammattipätevyyskoulutukset sivuiltamme.
Meillä voitte suorittaa ammattipätevyyden ylläpitämiseksi direktiivipäivät myös verkkokoulutuksena, joka mahdollistaa koulutuksen suorittamisen esimerkiksi kotoa käsin. Päivät voi suorittaa yhdessä tai kahdessa osassa, joka helpottaa ajankäytön suunnittelua. Kursseillemme voit ilmoittautua nettisivuiltamme. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on kysyttävää kursseistamme!


Kategoriat
Autokoulu

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin OPPIIN Autokoulut!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia OPPIIN Autokoulut