LKK Palvelut Oy, Lappeenranta

Laittaa Kujat Kuntoon!
päivitetty 3.4.2020 Yext

Aukioloajat

Aukioloajat asetettu 3.4.2020
tiistaitiAvoinna koko päivän
keskiviikkokeAvoinna koko päivän
torstaitoAvoinna koko päivän
perjantaipeAvoinna koko päivän
lauantailaAvoinna koko päivän
sunnuntaisuAvoinna koko päivän
maanantaimaAvoinna koko päivän

Kuvaus

Rakennus- ja remonttipalvelut Lappeenrannasta. Olemme lappeenrantalainen perheyritys, ja palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiä pienkoneurakoinnin, vihertöiden ja talvikunnossapidon saralla laajalla ja tehokkaalla kalustollamme. Kauttamme löydät myös rakennus- ja remontointipalvelut. Olemme toimineet vuodesta 2008 lähtien. Yrityksemme tunnetaan vastuuntuntoisesta ja laadukkaasta palvelusta. Pyrimme toteuttamaan toimeksiantomme huolellisesti ja tehokkaasti; tehdään niin kuin itselle tehtäisiin. LKK Palvelut toteuttaa moninaiset rakennus- ja remonttitoiveesi vuosien kokemuksella! Kauttamme löydät palvelut rakennuksen pohjatöistä viimeistelytöihin. Lisäksi teemme myös erilaisia puutöitä, kuten laitureita, terasseja ja aitoja kehikoista paikan päällä asennukseen asti.
Suoritamme myös remontteja, kuten pinta-, keittiö-, sauna- ja huoneistoremontteja! Remontoimalla nostat talosi tai mökkisi arvoa ja viihtyvyyttä kerta heitolla. Muistathan, että voit myös hakea kotitalousvähennystä rakennus- ja remontointitöihin!Uutena palvelunamme esittelemme mökkitalkkaroinnin. Tarjoamme monipuoliset mökkipalvelut Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan alueella. Räätälöimme asiakkaan kanssa henkilökohtaisen palvelukokonaisuuden, ja hinta muodostuu kokonaisuuteen valituista palveluista. Toteutamme viherrakentamista luotettavasti ja laadukkaasti. Meiltä löydät apua myös suunnitteluun. Hyvin pidetyt, uudet työkoneet ja -laitteet sekä osaavat rakentajat takaavat onnistuneen lopputuloksen.
Hoidamme myös maamassojen hankinnan ja kuljetuksen sekä tuotteiden kierrätyksen. Monipuolisella kalustollamme onnistuvat suurtenkin maamassojen siirtäminen. Myymme myös itseseulottua multaa! Muistathan, että pystyt hyödyntämään kotitalousvähennyksen esimerkiksi vihertöiden kuluissa!Talvikunnossapitoon kuuluu olennaisena osana lumenluonti ja liukkauden torjunta. Myös kasaantuvan lumen poiskuljetus kuuluu tärkeänä osana talven kiinteistöhuoltoon. Tärkeintä talvikauden töissä on ennakointi ja tarkka ...


Kategoriat
Kaivuu-urakoitsija

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin LKK Palvelut Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia LKK Palvelut Oy