LA-Tech Oy, Lappeenranta

Ota yhteyttä
Vahvistettu merkintä, päivitetty 6.4.2020 Yext

Viralliset yritystiedot

ALV nro
2576672-3

Kuvaus

LA-Tech Oy toteuttaa ammattimaiset ja laadukkaat äänentoisto- ja valaistuskokonaisuudet Lappeenrannassa, Kouvolassa, Imatralla, Kotkassa, sekä muualla Kymen alueella. Olemme toteuttaneet mm. näyttämöiden valaistukset ja äänentoistot, ulkoilmatapahtumia, bändikeikkoja klubeilla, musiikkijuhlia, kirkkotapahtumia, sekä yksityis- että yritystapahtumia ym. erilaisin variaatioin. Suunnittelemme ammattimaisen kokonaisuuden juuri teidän tarpeisiinne.
Meiltä saatte avaimet käteen periaatteella täysin valmiin kokonaisuuden tai voitte vuokrata meiltä nykyaikaisen ammatikaluston käyttöönne. Aina kun on kyse äänentoistosta tai valaistusratkaisuista, kysy meiltä, niin räätälöimme ratkaisun tarpeisiinne. Suunnittelemme, asennamme ja huollamme AV- järjestelmät kiinteisiin tiloihin esim. auditoriot, ravintolat, koulut.
Olemme erikoistuneet myös ammattimaisiin kuulutusjärjestelmiin esim. urheilutapahtumiin. Kantavana ajatuksenamme on tarjota aina nykyaikaisia sekä laadukkaita ja ammattimaisia äänentoisto- ja valaistusratkaisuja. Soita ja kysy, me lupaamme auttaa!


Kategoriat
Näyttämövalaisimien toimittaja

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin LA-Tech Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia LA-Tech Oy

Facebook