Kurtenia Hammaslääkärit, Vaasa

Ota yhteyttä
Vahvistettu merkintä, päivitetty 26.11.2018 Aku Isokangas Yext

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella
keskiviikkoke
8:00 – 15:30
torstaito
8:00 – 15:30
perjantaipe
8:00 – 15:00
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
8:00 – 15:30
tiistaiti
8:00 – 15:30
Nyt suljettu.
Avattu  5 h 47 min.
5 h 47 min

Viralliset yritystiedot

ALV nro
2346324-3

Kuvaus

Kurtenia Hammaslääkärit. Meiltä löydät ammattilaiset perushammashoidon, hammaskirurgian, iensairauksien hoidon ja esteettisen hammashoidon toimenpiteisiin. Hammastarkastuksen yhteydessä hampaista voidaan ottaa myös digitaaliröntgenkuvia, jotka paljastavat pienimmätkin muutokset, jolloin tarvittaviin hoitotoimenpiteisiin voidaan ryhtyä ajoissa. Kaikki hoitotoimenpiteet voidaan tehdä myös täysin kivuttomasti paikallispuudutuksessa. Viikot ja kuukaudet kuluvat nopeasti ja usein hammaslääkäriajan varaaminen unohtuu. Halutessasi me muistutamme sinua kirjeitse, sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse, kun on taas aika tulla vastaanotolle.
Voit varata ajan myös suoraan internetistä. Säryt ja akuutit hoidontarpeet hoidamme mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Vastaanotollamme on käytössä uusin teknologia esim. panoraamaröntgenlaite kokoleukakuvauksiin, jolla saadaan samaan kuvaan koko hampaisto leukanivelet mukaan lukien. Suukirurgiset hoidot pitävät sisällään vaikeat hampaiden poistot, viisaudenhammasleikkaukset ja implanttien eli keinojuurien asennusleikkaukset.
Joskus myös pahasti lohjenneen hampaan juuret voidaan joutua poistamaan leikkauksella. Hammaskirurgiset toimenpiteet tehdään aina paikallispuudutuksessa, jolloin asiakas ei tunne kipua. Ennen hammaskirurgisia toimenpiteitä hampaat ja leukaluut tutkitaan tarkasti hoidon kannalta tarpeellisien röntgenkuvien avulla. Tervetuloa ystävällisten ammattilaisten hoitoon! Tutustu lisää palveluihimme kotisivuillamme!


Kategoriat
Hammaslääketiede

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Kurtenia Hammaslääkärit!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Kurtenia Hammaslääkärit