Kiinteistönvälitys Kallio LKV Oy, Jyväskylä

Kiinteistönvälitys Kallio LKV Oy
Kauppakatu 5
40100 Jyväskylä
Keski-Suomi
Vahvistettu merkintä, päivitetty 2 kuukautta sitten

Viralliset yritystiedot

ALV nro
2815109-7
Aikaisemmat osoitteet
Yliopistonkatu 28 E

Kuvaus

Kiinteistönvälitys Kallio LKV tarjoaa laadukasta ja asiantuntevaa asiakkaan huomioon ottavaa kiinteistönvälitystä Keski-Suomen ja Jyväskylän alueella. Lähtökohtanamme on tarjota hinta-laatusuhteella mitattuna Jyväskylän parasta kiinteistönvälityspalvelua. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä, ja matalan kustannusrakenteen ansiosta pystymme tarjoamaan taatusti kilpailukyiset hinnat.


Yrityskuvaus
Kiinteistönvälitys Kallio LKV on yksityinen ja riippumaton vuonna 2016 perustettu kiinteistönvälitysliike. Tarjoamme laadukasta ja asiantuntevaa asiakkaan huomioon ottavaa kiinteistönvälitystä Keski-Suomen ja Jyväskylän alueella. Olemme joukko korkeasti koulutettuja ihmisiä, ja meillä on selkeä tavoite – onnistuneet kaupat ja tyytyväinen asiakas.

Lähtökohtanamme on tarjota hinta-laatusuhteella mitattuna seudun parasta palvelua. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä, ja matalan kustannusrakenteen ansiosta pystymme tarjoamaan taatusti kilpailukyiset hinnat.

Meiltä saat asunnon myyntipalvelun lisäksi myös muut asunnon välityspalvelut, kuten arviolausunnot, kauppakirjat ja asunnon ostopalvelut.

Tutustu sähköiseen myyntitoimeksiantoon sekä kiinteisiin välityspalkkioihimme.
Hakusanat
Kiinteistönvälitys, Kiinteistönvälittäjä, Asunnon Myynti, Asunnonmyynti, Kiinteistönvälitys Jyväskylä, Asunnon Myynti Jyväskylä, Kiinteistönvälittäjä Jyväskylä
Lataa kuvia

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Kiinteistönvälitys Kallio LKV Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Kiinteistönvälitys Kallio LKV Oy

Tuotteet

Asunto-osakkeet Asunnon hintapyyntö alle 150 000 € --> Kiinteä välityspalkkio 3200 euroa. 3200 EUR

Lataa

Välityspalkkiotarjous
Välityspalkkiotarjous
PDF ??? 11.3.2017 - 865 KB
Lataa tiedosto