GlassPoint, Tuusula

Tuulilasit ammattitaidolla
päivitetty 6.4.2020 Yext

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella hallituksen asettamien koronavirusrajoitusten vuoksi.
torstaito
8:00 – 16:00
perjantaipe
8:00 – 16:00
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
8:00 – 16:00
tiistaiti
8:00 – 16:00
keskiviikkoke
8:00 – 16:00
Nyt suljettu.
Avattu  3 h 24 min.
3 h 24 min

Kuvaus

GlassPoint - Vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani ja Pilkington Autoglass Service asennusliike!. Meiltä saat lasin vaihdon ajaksi sijaisauton veloituksetta!Laadukkaat pyyhkijänsulat tuulilasin vaihdon yhteydessä -25%Jos autollasi on lasivakuutus saat lasin vaihdon yhteydessä pyyhkijänsulat kaupan päälle!Työllemme 5 vuoden ja laseille 2 vuoden takuu!Merkkiriippumaton autolasin asiantuntija!Autamme sinua lasivauriosta riippumatta. Korjaamme kiveniskemät ja vaihdamme lasit kaikkiin automerkkeihin ja vuosimalleihin ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella Vantaan ja Tuusulan rajalla vahvassa kasvussa olevassa Kehä IV Centressä. Vaurioitunut tuulilasi kannattaa korjata tai vaihtaa viivyttelemättä, rikkoutunut tuulilasi on aina riskitekijä. Korjaamme tuulilasin odottaessa, jos tuulilasin korjaus ei ole mahdollista niin meiltä tuulilasin vaihto kolmessa tunnissa.
Tuulilasin vaihdon yhteydessä kannatta vaihtaa myös pyyhkijänsulat. Meiltä laadukkaat pyyhkijänsulat tuulilasin vaihdon yhteydessä -25%- GlassPoint pyrkii ensisijaisesti aina korjaamaan tuulilasin vaihdon sijasta. - GlassPoint korjaa lasit 1998 vuoden BSAU242a standardin mukaan. - GlassPoint käyttää vain laadukkaita laseja ja tarvikkeita.
- GlassPoint käyttää ainoastaan alkuperäisvalmistajan valmistamia (OEM) laseja. - GlassPoint käyttää tuulilasin vaihdossa laadukkaita Sika-polyuretaaniliimoja. - GlassPoint antaa työllemme 5 vuoden ja laseille 2 vuoden takuun. - GlassPoint vaihtaa tuulilasit 6 vuoden kokemuksella.


Kategoriat
Autokorjaamo

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin GlassPoint!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia GlassPoint

Facebook
Twitter