Bowexim Electric Oy, Helsinki

Ota yhteyttä
Vahvistettu merkintä, päivitetty 6.4.2020 Yext

Aukioloajat

Nämä ajat voivat vaihdella
tiistaiti
7:00 – 16:00
keskiviikkoke
7:00 – 16:00
torstaito
7:00 – 16:00
perjantaipe
7:00 – 16:00
lauantailaSuljettu
sunnuntaisuSuljettu
maanantaima
7:00 – 16:00
Nyt avoinna.
Suljettu  4 h 54 min.
4 h 54 min

Kuvaus

Sähkötarvikkeiden maahantuoja ja reilu yhteistyökumppani. Bowexim on toiminut keskuskomponenttien ja muiden sähköteknisten tuotteiden maahantuojana Suomessa yli 20 vuotta. Yhteistyö Boweximin kanssa on mahdollistanut kilpailukyvyn parantamisen ja laadukkaiden tuotteiden saamisen edullisesti. Koska Bowexim ostaa tuotteet suoraan valmistavilta tehtailta, asiakkaan ei tarvitse maksaa erilaisista välivarastoinneista ja muista välikäsien aiheuttamista kustannuksista.
Kulurakenteen keveys mahdollistaa erittäin laadukkaiden tuotteiden myymisen erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Laadukkaista tuotteistaan tunnetut Eurooppalaiset päämiehemme ovat tulleet tutuiksi asiakkaillemme viimeisen 20 vuoden aikana. Pitkät suhteet valmistajiin, takaavat erittäin nopeat toimitusajat myös hankintatuotteille.
Tutustukaa rohkeasti tuotteisiin sivuillamme ja muistakaa vierailla sivuillamme säännöllisesti. Niin pysytte ajantasalla tarjouksistamme ja ajankohtaisista uusista tuotteistamme!Bowexim on LUOTETTAVA, JOUSTAVA ja REILU yhteistyökumppani!


Kategoriat
Sähköasentaja

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Bowexim Electric Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Bowexim Electric Oy