Teijo-Talot Häme, Hämeenlinna

Teijo-Talot Häme
Karhunkorventie 10
14820 Hämeenlinna
Kanta-Häme
Tiloja monenlaisiin tarpeisiin
päivitetty kuukausi sitten Yext PowerListings

Kuvaus

Teijo-Talot Oy perustettiin vuonna 2000 Perniön Teijolla, josta uusi talotehdas sai myös nimensä. Yrityksen perusti Lasse Ojanen. Koko toiminnan pohjana ja perustana on hänen kehittämänsä nostomenetelmä, joka mahdollistaa miltei kustannuksitta tapahtuvan rakennuksen noston kuljetuskaluston kuljetettavaksi sekä samoin laskun ja asennuksen tilaajan tontille. Nostomenetelmä mahdollistaa myös Teijo-Talot -tuotantomenetelmällä valmistettujen rakennusten siirtämisen myöhemminkin eli rakennukset eivät ole sidottuja ensimmäiseen sijoituspaikkaansa.
Teijo-Talot Oy valmisti toimintansa alussa lähinnä pienrakennuksia, mutta kasvoi nopeasti tehdasketjuksi, joka rakentaa tänä päivänä niin omakotitaloja kuin toimistoja, kouluja ja päiväkoteja. Teijo Rent Oy perustettiin vuonna 2009 palvelemaan kuntia ja kaupunkeja erilaisten tilaratkaisujen osalta. Kesäkuussa 2015 kaikki Teijo-Talot yhtiöt sekä Teijo Rent Oy sulautuivat yhdeksi yritykseksi, Teijo-Talot Oy:ksi.
Vuonna 2015 Teijo-Taloja tehdään Perniön lisäksi Hämeenlinnassa, Halsualla ja Sodankylässä. Vuosituotantokapasiteetti on monikertaistunut viimeisen viiden vuoden aikana. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Kategoriat
General Contractors & Builders
Teijo-Talot Häme on listattu seuraavissa kategorioissa:
Lataa kuvia

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Teijo-Talot Häme!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Teijo-Talot Häme

Facebook

Samanlaiset lähellä olevat liikkeet

 1. Katinsillantie 113
  16900  Lammi
 2. Honkarinne 23
  12370  Hämeenlinna
 3. Ortelantie 6 C 19
  13210  Hämeenlinna
 4. Cajanderintie 1
  13200  Hämeenlinna
 5. Viipurintie 7
  13200  Hämeenlinna
 6. Hämeentie 2
  13200  Hämeenlinna