Rengasliike Lujakumi Oy, Turku

Nimi:
Rengasliike Lujakumi Oy
Osoite:
Rydöntie 26
Postinro/Paikka:
20360 Turku
Maakunta:
Varsinais-Suomi
Phone:
02 4610100
Fax:
02 4610190
Web-sivu:
Sähköposti:
Lähetä viesti yritykseen
Päivitetty aikaisemmin kuin 6 kuukautta sitten | Ilmoitus tietojen muuttumisesta| Ilmoitus virheellisistä tiedoista

Web-sivu

Kuvaus

Lujakumin rengaspalvelu kattaa kaikki kokoluokat. Yksityisenä ja 100 prosenttisen kotimaisena rengastalona nopea ja luotettava asiakaspalvelu on Lujakumille avainsana, josta ei tingitä. Perheyhtiön henki ja pitkänlinjan osaaminen on puhallettu kaikkiin työntekijöihin, joten kokonaisvaltainen, asiakaslähtöinen palvelu ei ole vain sanahelinää.
Lujakumi Oy tarjoaa yhteistyökumppaniensa kautta rengashuoltopalveluja myös sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. Yritys kehittää toimintaansa tulevaisuuden hyväksi perinteitä kunnioittaen.
Lujakumi Oy on Autonrengasliitto ry:n asiantuntijaliike. Renkaat Kaikille Teille tutustu iskulauseen mukaisiin palveluihin Palvelut -osiossa.

Lataa kuvia

Hakusanat

Autotarvikkeet, Rengasliike, Vanteet, Rengas, Talvirenkaat, Rengasliikkeet, Kesärenkaat, Alumiinivanteet, Renkaita, Rengashotelli, Rengaspalvelu, Renkaiden Korjaus, Rengasliikkeitä, Autonrenkaat, Vanne, Vanteita, Alumiinivanteita, Rengashuolto, Alumiinivanne, Rengastyö, Kuorma-Auton Renkaat, Rengastyöt, Renkaat, Akut, Akku, Iskunvaimentimet, Akkuja, Iskunvaimennin, Rengastöitä, Autonrenkaita, Rengaspalvelut, Autonrengas, Pinnoitetut Renkaat, Rengashotelleja, Rengashotellit, Rengaspinnoitus, Rengaskierrätystä, Rengaspalveluja, Rengaspinnoitukset, Rengaspalvelua, Rengashuollot, Fullfit, Rengashuoltoa

Yritys Rengasliike Lujakumi Oy tullaan listaamaan seuraaviin kategorioihin:

Arvioinnit

Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Rengasliike Lujakumi Oy!

Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Rengasliike Lujakumi Oy

Samanlaiset lähellä olevat liikkeet

 1. Kärsämäentie 47
  20360  Turku
 2. Vahdontie 11
  20360  Turku
 3. Orikedonkatu 26
  20380  Turku
 4. Autokatu 10
  20380  Turku
 5. Autokatu 13
  20380  Turku
 6. Orikedonkatu 8
  20380  Turku